Ковчезите ремаркета нямат, да ви кажа!

Автор: Няма коментари Сподели:

Крадат от европейските фондове. Факт, който е известен не само в България, но и в Европейския съюз, където вече много остро поставят въпроса за измамите при разпределянето на европейските средства. Скандалите с къщите за гости, с измамите при субсидирането, с разследванията на ОЛАФ, стигнаха непознати за Брюксел висоти. И продължават, въпреки че в България относно тези кражби цари пълна омерта. Никой нищо не проверява, или ако проверява, се проверява като за наши хора. Санкции се налагат само на тези, които не са наши. Както винаги казвам – гербав виновен няма!

ДФ „Земеделие” и БАБХ са хранилка за корупция, или както аз го казвам – кражби. От както сме влезли в ЕС, целта на тези институции е да източат колкото се може повече от общите европейски пари и съответно да ги разпределят помежду управляващите. Обикновените животновъди получават остатъците. А корупцията в България се отличава с наглост и лъжи, които са направо величествени – заявяват се за субсидии стада, които съществуват само виртуално, земи, които са само по скици /то иначе територията на България направо щеше да се удвои/. Или животни, които след това се колят и се продават. Всички знаем или подозираме за какво става дума. Направете си справка кои са най-големите получатели на субсидии и към кои партии са прикачени. Или кой роднина имат на власт. Отговорът е ясен, нали?!?

Кога започна хекатомбата?

Миналата година не знам колко от вас забелязаха едно странно „съвпадение”. В Европейския съюз се заговори за обвързване на върховенството на закона и борбата с корупцията, с даването на европейски субсидии. Заговори се за строг контрол върху даваните пари на някои съмнителни държави като България, защото стана ноторно известно, че парите не стигат до тези, които трябва, а се крадат от управляващите. Миналата година се заговори за европейска прокуратура и кандидатурата на Лаура Кьовеши за главен европейски прокурор. Помните ли тогава реакцията на Баце и компания? Паникьосани. Бурно отричащи корупцията, и заставащи категорично против Кьовеши до степен да я обиждат в официални становища.

И изведнъж по същото това време в Странджа се откри виртуално някаква чума. Без доказателства. Защото резултатите от проби, направени от уж френска лаборатория, свързана с един небеизвестен брат, са съмнителни. Още повече, когато от тях зависеше да се прикрият милиарди откраднати пари. Затова пожертваха здрави животни и пратиха недосегаемите да колят и убиват в Странджа. Едно стадо оцеля, заради смелостта на една жена, която доказа пълната лъжа за чумата! И която се опитаха да смачкат. Но тя, като истинска българка, не се отказа. Ани Петрова, не Ви познавам, но респект и поклон за това, което направихте. И най-важното – което доказахте – лъжата за чумата и убийствата в Странджа.

Сега ЕС вече има ново ръководство. Тегелите на Баце из Брюксел и лайфовете на живо във Фейсбук с всички кандидати за постове, предизвикаха само смях и подигравки. Май не се стигна до сделка. Той и затова откакто се е върнал, е увехнал като неполиван гербер.
И изведнъж….чумосахме. Ама много спешно. Въпреки Великата Българска Северна Попикана ограда, от която също усвоихте стотици хиляди. Че и я препикахте със специална вълча урина. Да се смееш ли, да плачеш ли? И….гробарите тръгнаха отново. Убийците! Да избиват този път прасетата. Някой ще направи ли справка от стопанствата, където са най-много избити прасета, колко субсидии са получени. И на хартия колко са отчетени тези стопанства и прасета.

Убиват, за да скрият кражбите си от Брюксел!

Паникьосани, защото са крали без задръжки и мисъл. Всичко и до дъно. Както крадат простите цървули. Които не разбират, че ако леко се облажат, докато са във властта, никой няма да забележи, но ако откраднат всичко, няма как да не ги накажат. Чума отново не е доказана. Освен на хартийките на БАБХ, но АЗ НЕ ИМ ВЯРВАМ! Бащата на красивата и умна протестираща, отдавна на години за пенсия и на „ти” с всички измами и далавери в животновъдството, да прави проверки на собствените си золуми!?! Вярвате ли си сами?

А чумата има две посоки – ПРИКРИВАНЕ НА КРАЖБИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ПЕЧАЛБА ОТ БЪДЕЩИЯТ ВНОС НА СВИНСКО. Вече има договорки за внос на старо свинско месо от един зет. Знае се чий. Ще унищожат всичко, алчни за пари! Убиват, за да вземат някой милион в повече.

Къде ще ги носите? Ковчезите ремаркета нямат, да ви кажа! 

А проклятието на българския народ ще тегне над вас и над поколенията ви….възмездие ВИНАГИ ИМА!

                                      Елена Гунчева                       https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Белият хакер…

Следваща статия

НАЗАД, А ТО БИЛО НАПРЕД!

Други интересни