ЧУДЕСНО, НО СВЪРШВА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

    Празниците на града, които тази година преминават под мотото “55 години съвременен град Хисаря”, са към своя край. В неделя завършват Театралните празници с представлението “Балканиада” на Театрално студио “Виделина” – Панагюрище. От началото на седмицата бяха преставени петнадесет постановки на самодейни театри от Ботевград, Лясково, Лом, Габрово, Свищов, Ябланица, София, Първомай, Долна оряховица, Панагюрище. Зрителите се насладиха на професионализма на читалищните състави. “Театър без димплома”- театралната трупа при читалище „Иван Вазов” – Хисаря, откриха празниците с “Женитба с препятствия” с режисьор Стефан Попов.

     В събота от 10,30 часа е очаквания с нетърпение от децата “Парад на домашните любимци”, който се провежда в централния парк.

    Празниците на града ще завършат на 17 юни /понеделник/ с концерт от 20,00 часа на Летния театър с участието на Дичо, Теди Кацарова и DJМоник.

    На 18 юни /вторник/ от 19,30 часа в салона на читалище “Иван Вазов” зрителите ще се насладят на  Вечер на руската култура.

Туристически информационен център – Хисаря

                          за Тракийски свят

Предишна статия

ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ ИМА СЕСИЯ

Следваща статия

НИКОГА НЕ ИСКАМ ДА СВИКВАМ…

Други интересни