Президентът поиска съд, конфискация и затвор за властимащите с корупционни сделки

Автор: Няма коментари Сподели:

Румен РадевИзточник: БГНЕС

Румен Радев поиска от Асеновград, където е на посещение, съд, конфискация на имуществото и затвор за всички властимащи, които са били замесени в корупционни сделки.

“Вече ясно заявих, че „Апартамент гейт” е само началото и вододел накъде ще вървим. Не можем да градим модерна България, ако оставим нещата постарому – да се вихри безнаказаност и беззакония. Трябват съд, конфискация, връщане на пари. Виждате, че премиерът всяка седмица събира пряко подчинените му служби и компетентни органи. И както се ровят в кофите за боклук за контрабандни цигари, е време да се заровят и в задграничните офшорни сметки, в имотите и фирмите на политици чрез подставени лица”, заяви  Радев.

 Той коментира и изказването на турския посланик за задълбочено изучаване на турския език: “Всеки опит за намеса отвън в българската образователна система, в българското семейство, за нашата история, за нашия език, за това как да възпитаваме децата си трябва да бъде пресичан решително и безкомпромисно”.

 Държаният глава каза още, че преди дни президентът на Германия му е изпратил писмо, в което изразява радостта си от факта, че България е на път да привлече стратегически световен производител на автомобили.

https://frognews.bg/novini/prezidentat-poiska-sad-konfiskatsiia-zatvor-vlastimashtite-koruptsionni-sdelki.html

Предишна статия

Радев иска възмездие и “затвор за прегрешилите”!

Следваща статия

На финалната права…

Други интересни