И знаете ли защо БСП не смее да се разправи със Станишев?

Автор: Няма коментари Сподели:


                                 Костадин Костадинов

Да гласуваш масово именно Сергей Станишев да ти е водач на листата на които и да е избори е диагноза. Нека изключим пагубната му дейност за България като премиер и партиен лидер и приемем само онзи период, в който той – като всеки българопродавец, се постави в услуга на Сорос, Ротшилд и останалите тарикати от наднационалната върхушка, ратуваща за глобализъм и световно господство. Периодът, в който той заряза България, отиде в Брюксел и оглави мъглата, наречена Партия на европейските социалисти (ПЕС).

Няма нито един български интерес, който Станишев да е защитил там. Но за сметка на това даде мило и драго, за да защити интереса на Сорос и Ротшилд от пробутване и у нас на Истанбулската конвенция – еманацията на разврата и човешката деградация. Ако сте забравили, за целия период, в който Станишев е лидер на ПЕС, има само един път, в който той си дойде в България, за да защитава някаква кауза. И това бе точно периодът, когато пристигна, за да рекетира БСП да приеме конвенцията.
И сега същата тази партия не смее да му посочи вратата. Не смее да го изгони с крясъци и викове. Няма сили да го постави там, където му е мястото – на бунището на човешката история. 

Там, откъдето след време да го поеме Възраждане, в деня, когато започне да управлява тази изстрадала страна и настане време за разплата.
И знаете ли защо БСП не смее да се разправи със Станишев? Защото самата тя се чувства по-привързана с наднационалните структури, с онези сили, които унищожават държавността, изсмукват малките нации, превръщат отделните страни в територии, над които да властва наднационалният капитал и всичко онова, което олицетворяват Сорос и Ротшилд. 

Знаете ли как започват разговорите при Корнелия Нинова в редките случаи, когато тя сяда да преговаря с други партии? Започват с нейните встъпителни думи: Ако ще си говорим против ЕС и НАТО, няма смисъл изобщо да започваме.
Затова и Станишев в момента трупа ли трупа номинации от различни партийни организации на БСП в страната, където кракът му не е стъпил, нито ще стъпи, защото за хора като него единственото място, дойстойно за стъпване, са луксозните кабинетчета в Брюксел. И по-сумрачните – на Сорос и Ротшилд.
Да гласуваш за ГЕРБ е престъпление. Но да гласуваш за БСП, където хора, като Станишев, очевидно са на почит, е диагноза.

                                                                 https://www.facebook.com/vazrazhdanedch

Предишна статия

Минута мълчане за къщата на Адриана Будевска

Следваща статия

Превърнаха часовниковата кула на Добрич в символ на безвремието

Други интересни