А ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ…?

Автор: Няма коментари Сподели:

Борисов заяви, че щели да връщат преференциите.
А 16-те милиарда източено ДДС кога?
А откраднатите милиарди от бюджета и обществените поръчки кога?
А откраднти от общините милиарди кога?
А двата милиона прокудени от родината им българи кога ще върнете?
А хилядите смачкани и оргабени бизнеси кога ще върнете?
А живота на хилядите убити от корупцията, стабилността и алчността на мафията ще върнете ли?
А мечтите и вярата на няколко поколения българия ще върнете ли?
Поне суджука на онзи нещастник от Добрич върнете…
Междувременно над сто милиона лева (не знаем точно колко) от Венецуела бяха превъртяни през българската перачница на Инвестбанк и Петя Славова. Парите са превъртяни от адвокат Цветан Цанев, за когото Биволъ разкриха, че е близък с лица от кръга „Банкя“ по линия на петролният бизнес с Русия. Едно от тези лица е Димитър Събев, чийто роднина Недялко Недялков е зам. шеф на ДАНС. Същият ДАНС, който иска от адвокатите да донасят за своите клиенти, ако имат съмения, че перат пари. И същитя този ДАНС, който иска от бизнеса и неправителствените организации да декларират, че знаят как да се борят с прането на пари. Или да научат ДНАС как да се борят с прането на пари? Звучи логично след като чичото на зам. шефа на ДНАС пере пари, а чичовото не знае нищо. Или знае?
И докато Буда и агент Николай играят театъра с добрият Бойко и лошите депутати, то някак венецуелските страсти останаха на заден план. Дори отраваянето на Гебрев остана в сянката на Орбан и дитирамбите на Георги Марков. Само дето Марков не казва как би реагирал Орбан, ако руски агент отрови трима унгарци на територията на собствената им държава? Едва ли би се крил в миша дупка, като Буда. В играта се включиха и БСП, като те дори забравиха и собственият си скандал с “Ало, Банов съм“. За Влади Горанов, за Жирадели, за отвлеченият кораб и милиардите раздадени от Борисов в края на миналата година вече някак не е модерно да се говори. Не си актуален просто. Има нова помия, старата вече се е вкиснала.
Та, схемата е следната – взеха ви правото да избирате измежду мутрите редени от мафията в листите им, после традиционно Буда даде заден и каза, че ви връща същото и … кервана и грабежа си вървят с пълна сила. Дебелите си играят цирковете, а ние си подвикваме от страни и пълним офрорките им. Нищо не сме спечелили и нищо не се е променило. Същите престъпници продължават да правят същото и да ни лъжат и крадат все по нагло и брутално. Това е истината. И никакви избори и преференции не могат да променят това.
Промяната ще дойде, когато спрем да им се вързваме на цирковете и излезем на площадите с една цел – сваляне на правителството на Буда и мафията и отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията. И продължим изривайки и БСП, и ДПС, и ОП, и цялото ченгеджийско блато. В тази битка ще се роди и така нужната алтернатива. Всичко друго само ни натиска все по дълбоко в блатото. Първо отстраняваме мафията от властта, после почваме да си редим държавата. БОЕЦ водим тази битка. Трудният път, но единственият верен. Исторически доказано.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

                                                                                                                                                             https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

ВЛАДО БЕРЕАНУ: ОЧАКВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КЬОВЕШИ – ТЯ НЕ ТЪРПИ КОРУПЦИЯТА!

Следваща статия

Каквото съм правил, в полза народу е…

Други интересни