Декларацията преди инжекцията е чиста форма на измама!

Автор: Няма коментари Сподели:

Да прочетем между редовете „Информираното съгласие за извършване на ваксинация срещу COVID-19“. Така са я кръстили. В точка 1 се пише:

Заявявам, че съм запознат1 с ползите2 от ваксината срещу COVID-193 ……… (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването4 и неговите усложнения4; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт5;“

Обърнете внимание, че се пише горе в текста за „ваксината“, а не за „вируса“, защото това е декларация за съгласие, че разбирате ползите и рисковете за организма си от инжектирането с избрания за целта препарат.

От бележките:

1. Никой не е запознат с нищо, защото не се предоставя лесно достъпна информация от Министерството на Здравеопазването (МЗ), която да е във формат, който е лесно разбираем за всеки, от която информация всеки да може да направи своето лично заключение дали има полза да се инжектира с експериментален препарат, и дали иска да участва в такъв експеримент. Дори напротив, не се предоставя лесно достъпна и разбираема от всеки информация, че това е експеримент, в който се инжектира в тялото на добровелеца експериментален препарат. От МЗ просто са предоставили в сайта си „кратки характеристики на продуктите“1,2 Никога властите не са казали официално, че това е експеримент, нито че това са експериментални препарати, нито че всички желаещи да се инжектират са доброволци в експеримент (опитни мишки). Което е грубо нарушение на човешките права! Възрастните, а и много други нямат достъп до интернет, за да могат да получат нужната информация.

За първи път се ползват „ваксини“ от вида иРНК, които са генетично модифициращи човешкия организъм, като го карат да произвежда по неестествен начин s-протеини, безкрайно. Изобщо не е известно на науката, какви са дългосрочните последствия за човешкия организъм и човешките популации от подобни масови инжектирания с такива препарати.

2. За какви ползи става въпрос при условие, че все още се провежда изследване/експеримент от лабораториите производителки с тези препарати върху хора? Щом се провежда експеримент, това е защото този продукт се изучава в момента. Не се знае как действа, какви може да са вредите, реакциите, нито дори ползите и т.н. Няма заключение, а едно спешно одобрение за разпространението му, което е прокарано от българските институции под флага на препоръка произлизаща от частна организация, която се финансира от частни компании3, включително от производителите на същите тези препарати4.

Отделно вече се знае, че постъпват стотици сигнали в „Изпълнителната агенция по лекарствата“ от хора със странични реакции/ефекти, от инжектиралите се доброволци. Смъртните случаи се покриват и омаловажават, но е добре документирано, че досега никога е нямало толкова голяма смъртност.

3. Защо не ползват SARS-Cov-2, което е името на „вируса“, а COVID-19? Ползват го, защото следват маркетинговите правила за реклама, с която медиите, НОЩ и властите плашат от началото на миналата година хората. Така когато се наредят уплашени всички неинформирани доброволци на опашките по „зелените коридори“ ще треперят от страх чак докато не ги хакнат и включат в системата на вечното страдание и всички екстри, за които ще научаваме все повече.

4. В тази декларация избрания препарат се нарича „заболяване“. И допълват, че от него има „рискове“ и „усложнения“. Винаги четете и мислете, преди да е станало прекалено късно! Знае се, че въобще не е толкова смъртоносен този „вирус“. Знае се, че мас-медиите се ползват за да разпространяват лъжи.

5. Освен това го наричат „биопродукт“, което е тотална измама (незаконен маркетинг), защото такъв комерсиален продукт трябва да е получен само от биологични материали, които са естествено съществуващи в природата (според значението на думата в оксфордския речник).

Anony, събота 8 май, 2021

                                                      Бележки:

1 и 2: В сайта на МЗ можете да прочетете за препаратите на Модерна и АстраЗенека. За Pfizer тук. В тях се споменава, че експеримента (в който участвате, ако се съгласите) ще приключи за АЗ 31 март 2024 год., за М през декември 2022 год., а за Pfizer (Comirnaty) през декември 2023 год.

3 и 4: World Health Organisationput 

                                                              https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/05/08/declaration/

Предишна статия

Elon Musk SNL

Следваща статия

ДВЕ БЪЛГАРКИ УДЪЛЖАВАТ С 42 ГОДИНИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЛЕД ЦАР САМУИЛ

Други интересни