ЩЕ ИМА ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ?

Автор: Няма коментари Сподели:

Гербавите са в паника, която се забелязва все повече. Започнаха и оправданията за предизвестения провал. Самият Премиер-Слънце залезе от хоризонта, а когато се появи, изглежда като току-що нашамарен и напикан.

Единствено Цецку държи фронта поради илюзиите, че САЩ ще му помогнат той да се домогне до цялата власт.

Българинът е търпелив извън всякакви нормални граници. Но границата е там, където започва хладилника и дома му. Посегнеш ли на тях, свършен си. А гербавите посегнаха. Хора загубиха домовете си, нямат с какво да нахранят децата си. И то при положение, че работят. Българи се самоубиват от мизерия. И това вече не се търпи.

Въпросът е друг – който дойде на власт, ще ДАДЕ ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ НА ХОРАТА? Защото за съжаление много от изпълнителите на обществени поръчки, много от хората, които са участвали в корупционни схеми и некадърно изпълнение, са и от други политически партии, които уж са в опозиция. Защото ако няма справедливост, ако не се върнат парите на хората, ако не се потърси ВЪЗМЕЗДИЕ, ще остане пустото усещане за дежа вю и повече никоя власт няма да може да бъде легитимна, а хората ще се спасяват поединично от Територията.

Върховенството на закона е в основата на държавата и усещането за ред. И се започва от самият закон – да е СПРАВЕДЛИВ, А НЕ УДОБЕН! Защото гербавите направиха законите за тях, да бъдат безнаказани за престъпленията и корупцията си. За да не им търси никой сметка.

И затова аз искам да чуя от опозицията каква отговорност ще потърси за престъпленията на управляващите?! Ще има ли справедливост или поредни бутафорни дела и обезщетения в Страсбург, с които единствено се цели да се замажат очите на народа?

Ще видим ли най-накрая виден управляващ политик в затвора? И как ще го видим, след като част от опозицията подкрепя неофициално управляващите /например бай ти Гошо Панаирски, СерГей и т.н./? Как да знаем, че няма отново икономическите и орташки интереси да надделеят?

ЗАЩОТО НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ ИСКА САМО СМЯНА НА ВЛАСТТА. ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ!

                                         Елена Гунчева

                                                                                               https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

The Complete Guide To The 7 Chakras

Следваща статия

Колко тихо могат да се „усвояват“ еврофондове?

Други интересни