Nikolai Markov – Ще се оправят нещата в България…

Автор: Няма коментари Сподели:

Не си късайте нервите с политически трупове. Никак не е далеч развръзката. Ще се оправят нещата в България.

Отчаянието не изисква лични усилия!

Дотогава си пазете здравето доколкото е възможно, защото здрава държава се прави от здрави личности. Жертвите и ранените ще са прекалено много, но трябва да има и други.

Тази вечер ви пожелавам лека и спокойна нощ с един голям естет-музикален революционер…

                                            Nikolai Markov

Доскоро имахме един министър на здравеопазването, който беше закичил честта върху раменете си, натрупал по светкавичен начин звания и титли, само заради факта, че е бил част от помощен екип за операцията на сестрата на бог Буда. 

И понеже по-достоен и честен човек от него не се е раждал, пък и близостта му до властта хич не е от значение за него, реши, че като министър е напълно нормално неговият зет и дъщеря да направят една фирма, която да печели по абсурден ред всички обществени поръчки. Достойно, нали? 

И тук властта няма нищо общо с министерските корупционни пороци. Поне така твърди. Самият бог Буда каза, че по високите етажи на властта корупция няма!

При същата тази мафиотско-политическа власт, някоя си Гинка, дошла право от небето в Пазарджик, решила и купила ЧЕЗ. С джобни пари! 

Допускам, че дамата е по-богата от споменатото дружество, както и, че има невероятни идеи в електроразпределението, каквито идеи световни фирми в тази област нямат. 

И в това пазарджишко дело властта отново ни лук яла, ни мирисала. Тя прилага европейски практики и стимулира “инвеститорите”.

Тези нови икономически светци в областта на електроразпределението са обикновени гепачи или перачи! 

Трети вариант не съществува, защото ако знаете истината за начина на търговвия и отчитане на електрическата енергия, както и въведените престъпни форми за манипулация, ще вземете една лопата и нито един политик или “инвеститор” няма да остане жив.

Затова, по-добре е да гледаме с надежда и любов в пазарджишките гинкини полета. Кой от нас ограбените и угнетените може да знае от коя трънка ще изкочи спасителният електрическия заяц…

                                                                Nikolai Markov

Пазарджишкото Гинче удари в земята другия кандидат купувач на ЧЕЗ, милиардера Тесардж. 

Нушка- енергетичката , днес вече пръв министерски паж, помагала на Гинка да тръшне на земята по гръб бедняка-милиардер. 

Направо го разкъсаха на парчета този нахален инвеститор.

А вие ми говорите за Конвенции които ще защитавали жените!? Мъжете милиардери кой да ги защити от нашите селски бойкови пръчки…

                                                               https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

                                                             https://www.youtube.com/watch?v=GnyAgOWhMnk

Предишна статия

Сковаващ страх е завладял медиите…

Следваща статия

Измамници дебнат на пътя

Други интересни