Цвета Кирилова: Отказвам да узаконявам с гласа си простотия, престъпления и геноцид

Автор: Няма коментари Сподели:

Цвета Кирилова

Докато не се случи СМЯНА НА СИСТЕМАТА в държавата, кракът ми няма да стъпи пред избирателните урни! Да е ясно! Категорично отказвам да узаконявам с гласа си политическата простотия и престъпленията, геноцидът на българите, разсипията на държавата и налагането на несправедливостта и арогантността като безалтернативен модел на управление на обществото.

Моята държава не е тиня и аз нямя да газя в нея! Който иска да продължава да му мирише на гюбре в политико-обществените отношения, нека не спира да се продава за няколко сребърника и да ходи да се реди с неграмотни на една опашка, щом толкова Ви струват авторитетът и самочувствието. Или в тази държава някой ще натисне бутона рестарт, за да навлезем в хуманни условия на живот или България ще бъде погълната от черната дупка. Видяхте, че 30 години този модел НЕ РАБОТИ, с любезното съдействие на външни и вътрешни паразити. Изберете си Вие! Залагам на прогреса, истината и съзидателността! Презирам лъжата и продажността!

 НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ДОКАТО СПРАВЕДЛИВОСТТА НЕ СТАНЕ НОРМА!

 Ако не стане доброволно, ще стане доброзорно! 

                                                           Цвета Кирилова, фейсбук

https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/tsveta-kirilova-otkazvam-uzakoniavam-glasa-prostotiia-prestapleniia-genotsid.html

Предишна статия

”Бижуто” на София…

Следваща статия

Друг е скандалът, който убива България, „Банов“ е следствие

Други интересни