Свирепата цензура гази и мачка наред!

Автор: Няма коментари Сподели:

След като днес бе отстреляна Елена Йончева, МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, взе главата и на разследващата журналистка Валя Ахчиева!

В късния следобед предаването на Валя Ахчиева „Открито“ по БНТ бе окончателно свалено от ефир. Решението е било съобщено от Коко Каменаров на УС на БНТ, като не е бил посочен и един сериозен аргумент за гилотинирането на Ахчиева.

Още по-зловещата гротеска е и, че е бил обявен конкурс за ново разследващо предаване по БНТ. Вероятно ще го спечели Беновска, Антон Тодоров или Тома Биков, или в краен случай някоя друг слуга на Борисов и компания.

Валя Ахчиева направи громящи разследвания за корупция по високите етажи на властта – изнесе на показ аферите и далаверите с контрабанда на горивата, ваксините на Петър Москов, разкости „честния“ Марешки, както и Владислав Горанов, а последните и разследвания за един от любимците на ГЕРБ – „Юнион Ивкони“ докараха БНТ до позора да свали предаването и дори да цензурира в него интервю на заместник главен прокурор.

АФЕРА потърси Валя Ахчиева за коментар, но тя не вдига телефона си.

Брилянтни източници на АФЕРА обаче разкриха, че Каменаров е бил толкова жалък, съобщавайки и че предаването и е свалено от БНТ, че очевадната поръчка за отстрелването и на Валя Ахчиева нямало как да бъде скрита.

Свирепата цензура гази и мачка наред!

В България мърцината останали разследващи журналисти трябва да бъдат смачкани, премахнати, дискредитирани, съдени и изгонени!

Идват избори и ако някъде нещо мърда, наречено журналистика, вероятно ще бъде пребито и убито, ако не могат да го уволнят или да го обвинят в „престъпление“!

Във Фейсбук също тече тотална цензура, блокиране и елиминиране на профили на журналисти и ярки критици на властта.

Всичко това се случва ОЧЕВАДНО ПО ЗАРЪКА И ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО СЪС СЛУГИТЕ И НАДУПЕНИТЕ МЕДИЙНИ ЧОРБАДЖИИ!

В тази държава злокобната цензура и зловещата диктатура са на път да УНИЩОЖАВАТ ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ И ДУМИЧКА ПРОТИВ ВЛАСТТА, СЛУГИНЯТА И ПРОКУРАТУРА И КОНСИЛИЕРИ НА СЪЩАТА ТАЯ ГЛУТНИЦА!

След отстрелването на Валя Ахчиева СЕЧ очевидно ще бъде приложена и към останалите у нас три –четири сайта, които не са под опеката на Властта, както и към телевизия Евроком.

Българино, режат ти езика! Тъпчат свободата на малкото у нас журналисти, които превърнаха живота си във война, за да можеш да научаваш истината!

Чакаш някого да убият ли, за да се събудиш!!!

                                                 Веселина Томова                    http://afera.bg

Предишна статия

НОВИНИ ОТ СЕСИЯТА

Следваща статия

За мафиотския олигархично-управленски модел прошка няма…

Други интересни