…МАХНЕТЕ БАРИЕРАТА В УМА СИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                             МАХНЕТЕ БАРИЕРАТА В УМА СИ!

Отново ще повторя, че революциите започват в ума. Ние – българите, загиваме не защото сме слаби, а защото ни втълпиха, че сме такива. Че не трябва да се защитаваме срещу произвола и престъпността, че законът трябва да се спазва с цената на живота и собствеността ни!

Глупости! Мислете! Законът е създаден, за да се спазва от всички. Когато някои си мислят, че той не важи за тях, а държавата не прави нищо, за да го приложи еднакво спрямо всички, има нещо като справедливост и правосъдие. Те не са еднакви със закона. Законът трябва да е справедлив и да има правосъдие, но ако не е….е, има начини.

Изхвърлете от съзнанието си натрапените мисли за мирни протести, разрешения за протести, мирно решаване на проблемите, промяна на системата и властта чрез избори. Това са глупости, които ни втълпяват, ЗА ДА СМЕ БЕЗОПАСНИ ЗА ТЯХ!

Демокрацията работи, само когато правилата й се спазват от всички. Затова и често има сериозни проблеми с нея. Защото някои си присвояват демокрацията и я превръщат в диктатура. При което използват нейните правила, за да държат в подчинение гражданите.

Когато властта не спазва правилата, тя нарушава обществения договор. А народът има изконното право да се защити – винаги! Дори срещу законите, създадени от държавата. Защото законът задължително трябва да е в интерес на държавата и народа й. Ако не е – това не е закон, а правила на управляващата мафия за запазване на статуквото.

Ако си мислите, че с правилата, създадени от мафията за нас, ще можем да победим мафията, жестоко се лъжете. Те са направени, за да не можем да променим нещата. Затова забравете това, което са ви втълпявали. Вижте истината. Вижте как ни убиват по собствените ни закони и правила, създадени от тях!

Ако махнете бариерите в ума си, ще видите решението – просто е! Доказано в историята!

                                       Елена Гунчева                     http://afera.bg

Предишна статия

ГЕРБ Е ИЗОСТАВИЛА ЛИДЕРА СИ И ВЯРВА САМО В ЛАПАЧКАТА…

Следваща статия

ГАТЬО СУЛТАНОВ НЕ ПРОЩАВА, ГЛЕДА НАПРЕД

Други интересни