ДОГОВОРКАТА ВЕЧЕ Е ФАКТ! БОРИСОВ СИ ОТИВА…

Автор: Няма коментари Сподели:

Ахмед Доган отчаяно зове за запазване на ГЕРБ и за „програмен парламентарен кабинет“, разбирай – „програмни“ от ГЕРБ, ДПС и БСП. И в никакъв случай предсрочни избори, защото Улицата, ах, Улицата, може да ги помете всите до един…

Е, Улицата у нас засега е шменти – капели, но когато в Европа Улицата вече диктува, рано или късно и родната Улица ще изригне.

Сега да ви обадим, под секрет, онова, което не ви казва нито Доган, нито някой от Ония, дето управляват държавата –кочина, които за пред телевизионните камери се пънат да обясняват как ГЕРБ стои „стабилно“ и как нищо особено няма да се случи…

ДОГОВОРКАТА ВЕЧЕ Е ФАКТ! БОРИСОВ СИ ОТИВА.

Още преди три месеца АФЕРА го написа в прав текст – че първият етап е на РИЕНЕ, тихо, подмолно, като се започне от бизнеса. И вече става. Написахме, че на Борисов е поставен ултиматума – или си тръгваш сам, или … Написахме и кои движат тези процеси, включително и с мощен външен съпорт.

Борисов е пътник към края на февруари 2019 година. Как точно ще бъде отиграно поредното сбогуване, предстои да видим.

При едни предсрочни избори цялата обществена енергия ще бъде съсредоточена като поглед към това какво ще направи президентът Радев със съставянето на нов служебен кабинет.

След фиаското му с Герджиков и „надграждането“ на ГЕРБ, което потресе и отврати огромна част от подръжниците му, които засега се мъчат да изтръгнат като спомен този отвратителен откъс от президенстването му, само защото няма към кого да насочат надеждите си за изриване на Хунтата с остри, безкомпромисни действия на един служебен кабинет, сега следва решаващ ход за кариерата на Радев.

Всички очакват от него кабинет, който да покаже на българите, че МОЖЕ!, може да бъде показано на изтерзания българин как може да се извадят на показ зулумите на сегашната Хунта и как може да започне чистката на крадците от Върхушката във Властта.

Обаче.

Отсега АФЕРА е длъжна да предупреди и да охлади ентусиазма на феновете на президента.

ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР Е ГОТВЕН ПРЕЗИДЕНСТКИЯТ СЪВЕТНИК СТЕФАН ЯНЕВ.

И не ругайте АФЕРА, като вестоносец, а този, който ще ви го турне. Дали ще е генерал Радев, или генерал Деси, все тая.

Стефан Янев е роден на 1 март 1960 г. в с. Поповица, Пловдивска област. Бил е директор на дирекциите „Отбранителна политика” и „Политика за сигурност и отбрана” на Министерството на отбраната, както и аташе по отбраната в Посолството на Република България във Вашингтон, САЩ. Измежду постовете, които е заемал след 2003 г., са началник на отдел „Отбранителна политика и анализи” в Дирекция „Отбранителна политика“ в МО и началник департамент „Трансформации” в Центъра на НАТО за борба с тероризма, Анкара, Турция. От 1998 г. до 2000 г. работи като офицер за анализ в Департамента по планиране и програмиране на Групата за координиране на ПЗМ, гр. Монс, Белгия, след което е назначен за  старши помощник-началник в отдел “Стратегии и доктрини” в Управление “Планиране на отбраната и въоръжените сили”. През 1996 г. става експерт в Дирекция „Международно сътрудничество” на Министерството на отбраната. Завършва Висшето народно военно артилерийско училище (ВНВАУ) „Г. Димитров“ в гр. Шумен през 1983 г. Продължава образованието си във Военна академия “Г. С. Раковски” – гр. София и Националния военен колеж към Националния военен университет във Вашингтон, САЩ.

Изборът за Стефан Янев говори единствено, че президентът Радев така и през целия си мандат няма да се извиси до куража да направи кабинет „Меч“. Защото за това се иска дупе, истински кураж и сърце.

Останалато е „герджиковизъм“.

                                                    Afera.bg                                  http://afera.bg

Предишна статия

Партийни кандидатури и парашутисти…

Следваща статия

ИСТОРИИ ЗА ЛИЧНОСТИ И буболечки…

Други интересни