ГРАДОВЕТЕ ГОТОВИ ЗА БУНТЪТ НА 19 ноември В БЪЛГАРИЯ!!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

„Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. Източна Европа е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна Европа, и основно на Германия.

Източна Европа е в типична „хватка на доминионите“. Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът й. Това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например – там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ. В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта.

Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници са подкупът, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии пр.

Съотношението между фондовете от ЕС и източените пазари на Източна Европа е по-лошо от 1:10. Ако Източна Европа излезе от ЕС и спре тази огромна субсидия, която плаща на Западна, тя може да е двойно по-богата. Минимум. Това би успокоило обществото и доста би намалило и натиска за емиграция, който е друг начин за изсмукване. Чрез по-високи заплати Западът прибира най-добрите специалисти на Изтока и така разширява изоставането.“

Джоузеф Юджийн Стиглиц
Американски икономист, автор и професор в Колумбийския университет. Носител е на нобелова награда от 2001 и на Медал „Джон Бейтс Кларк“ (1979). Бивш старши вицепрезидент и главен икономист на Световната банка.

ГРАДОВЕТЕ ГОТОВИ ЗА БУНТЪТ НА  19 ноември В БЪЛГАРИЯ!!!!

Всички са с начален час 18.30 ч

СОФИЯ– пред Парламента

БЛАГОЕВГРАД- Пред Лидл

ВИДИН – Пред Технополис

КЪРДЖАЛИ – Пред паметника на В.Левски компл.Орфей

В.ТЪРНОВО – Паркинга на Била

ВАРНА- Общината

НОВА ЗАГОРА – Сборен пункт ТСС

ЛОМ – Площад Свобода

ТЕТЕВЕН – Боаза

САМОКОВ – Кръстовището до ШЕЛ

ДОБРИЧ – Високото тяло

ПЛОВДИВ – Паркинга на бившия Практикер

ПАЗАРДЖИК – Битака/Стадиона/

СЛИВЕН – Паметника на Хаджи Димитър

ПЛЕВЕН – ПАРКИНГА на Метро

ХАСКОВО – ПРЕД Областна администрация

С.ВРАЧЕШ БОТЕВГРАДСКО – входа на селото

КАРНОБАТ – ПАРКИНГА НА Техномаркет

ПОПОВО – ПЛОЩАДА

СТ.ЗАГОРА – ПАРКИНГА НА Лидл

ДУПНИЦА – ПАРКИНГА НА Техномаркет

СВОГЕ – пред Колоса

РУСЕ – Младежки Парк

ЛОВЕЧ – пред Общината

РАЗГРАД – Ларгото

Afera.bg

                                                           http://afera.bg/

Предишна статия

ЕТО КАК ГЕРБ КРАДЕ ОТ ПЪТИЩА И РЕМОНТИ!

Следваща статия

Мълчание срещу глухо ръмжене – по пътя за Голямото Българско Никъде……БЕЗПРИЗОРНИЯТ ГНЯВ Е НАЙ-ОПАСНИЯТ!

Други интересни