ПЛАСМЕНТА С „ГЕЛОСАНОТО“ – МЕНТЕ! ПЕЕВСКИ И СИДЕРОВ ШУТИРАТ ЛАЗАРОВ. С „ПУТИН“ НА УСТА ТОЙ ТЪРЧИ ИЗ СТРАНАТА

Автор: Няма коментари Сподели:

Името на печално известния екс главен секретар на МВР Светлозар Лазаров тия дни бе пласирано менте – контролирано като евентуален … нов главен секретар на МВР. За да „затвърди“ дърварската интрига Валери Симеонов след неосъществения коалиционен съвет при премиера, също намеси името на известния като „Гелосаното“ и атакува, че не ставал за нищо, като че ли ние бяхме кьорави, че Симеонов откри Америка колко нефелен е Лазаров в МВР.

Симеонов обаче така и никога няма да овладее тънкия интелектуален пиниз с който трябва да се цакат козове, по простата причина, че кабелар чист бридж не играе, естествено.

Истината около лицето Светлозар Лазаров е далеч по-банална и простичка и единствена АФЕРА ще ви я разкрие.

От месеци наред Делян Пеевски е шутирал окончателно Светлозар Лазаров „Гелосаното“. А както е знайно Лазаров минаваше и като главен секретар на МВР като капия на Пеевски.

Волен Сидеров също се е дистанцирал яко от известно време от Лазаров.

Причината? Лазаров се взел много насериозно, като „посланик“ на Путин, търчал из страната, обяснявал как Путин едва ли не е зад него и така нататък… Естествено руския му патос бил подплатен с известни руски комплименти, срещу които се очаквало след евентуалното избиране на Сидеров като евродепутат, „Атака“ да стане окончателно и брутално проруска.

Тук му е мястото да се отчете, че от известно време Сидеров, пък и Пеевски, правят маньовърен завой от руската писта, тъй като отчели, че трябвало да има „баланс“ и обърнали ведри лица към американците. „Гелосаното“ обаче продължавало да търчи из страната с руските лафове за Путин. Друг е въпроса – тия руснаци колко им е акъла, че залагат на подобни „лица“ да ги представляват.

Така се стига и до конфронтацията, при която Лазаров напуска „Атака“. Малко вероятно е сега Борисов да го „припознае“, нито пък Румен Радев, защото „Гелосаното“ върви с такъв „имидж“, че само един Сидеров му се нахака, ако изобщо Сидеров я беше решил тая врътка с Лазаров в „Атака“, да се свети името на Пеевски…

Впрочем, проваления колиционен съвет при премиера Борисов, се е провалил именно заради демонстративното неотиване там от страна на Волен Сидеров, който продължавал да е обиден, заради „суданския екшън“ с жена му.

А най-знаковото е, че Борисов от дни наред не вдигал телефона на Сидеров.

Според източници на АФЕРА, Сидеров ще продължи да „им ходи по нервите“ още известно време и се очаква накрая да напусне коалицията, за да спаси себе си, тъй като си дава сметка, че с „обединени патриоти“ под шапката на Борисов, като бъдещо доверие на избиратели, е свършено. А както е знайно, на Сидеров не му пречи от първи на авер на Бойко, да закрещи отново „Бойко – курво“.

Както се казва, тук последната дума ще има Пеевски, вече „евро-натовски“ ориентиран…

Що се отнася до кадровия нюх на двамата, като се има предвид „находката“ им с „Гелосаното“, работата е – американски грамофон свири, руски майки плачат… А руските майки като се разплачат, че някой не връща кинти, няма да казваме какво следва.

                                             Afera.bg            http://afera.bg         

Предишна статия

Отзвукът в чужбина след убийството на българската журналистка

Следваща статия

ЗАЩО НЕПРЕМЕННО ИСКАМЕ ВЛАСТТА ДА Е УБИЛА РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ

Други интересни