ЗАЩО НЕПРЕМЕННО ИСКАМЕ ВЛАСТТА ДА Е УБИЛА РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ

Автор: Няма коментари Сподели:

Иди, че убеди вече някого, че убийството на журналистката Виктория Маринова не е свързано с работата и на „разследваща журналистка“. Още от първия момент на закъснялото огласяване на убийството, масово огромната част от българите, пребиваващи в социалните мрежи, възмутено и погнусено ревнаха, че властта, по-точно МАФИОТСКАТА ВЛАСТ е убила Виктория Маринова.

Традиционно малоумното поведение на МВР, в случая МВР – Мето, както и на прокуратурата, безобразното пропагандно „спешно“ заминаване в Русе на главния прокурор и на министъра на МВР, /за какъв такъв не е ясно, и за какъв такъв и що дирят там главен прокурор и министър, след като има достатъчно разследващи, занимаващи се със случая/, дежурните „включвания“ на Борисов, който априори дразни с евтините си баналности всеки нормално мислещ в България, допълнително нажежи масовото възприятие – „журналистката е убита, защото е разследваща“.

Обаче.

Виктория Маринова НЕ Е разследващ журналист. Тя е водеща на тв предаване, която е дала гласност на интервю с журналисти от Биволь, интервюто даже не е правено от нея, но и дори да е – по каква логика ще убиват човек, който държи микрофона, вместо истински разследвалите аферата.

Масовата психоза обаче е категорична – Виктория е убита заради работата и и зад убийството стои диктаторската управляваща власт.

Всъщност, така е. Без значение Виктория журналистка ли е, или е обикновена домакиня. Мафиотската власт, която управлява крадливо България, е докарала дотам държавата, че посред бял ден могат да те изнасилят, душат, пребият и убият, докато правиш джогинг.

Но.

Реакцията на обществото показва единствено и само, че НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА МВР, ДАНС, ПРОКУРАТУРА, БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ, МЕТО ВЪТРЕШНИЯ И КОЙТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВИЖДАТ, ВЯРВАТ И ЗНАЯТ, ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СА НЕФЕЛНИ, ОБВЪРЗАНИ В СИМБИОЗА.

Не вярва българското общество, защото ежедневно е лъгано, пред очите му се покриват Големите Крадци, а се играят циркаджийски акции с посочени неудобни мишени, мачка се всеки, който е против тая Власт, а от телевизорите се леят отвратителните дитирамби на ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КОЯТО БЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

Обществото е зажадняло за ИСТИНСКА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА, която у нас се прави от ЕДИНИЦИ, тотално мачкани и пресирани от Властта! И когато се разбра, че убитата е журналистка, колкото и да звучи цинично, подсъзнателно на това общество му се прииска убийството на всяка цена да е заради работата и като „разследваща журналистка“.

Но, пак но.

Защото това е нож с две остриета – хем му се иска на обществото да си произведе „герои“, които са готови на всичко, дори да умрат, защото разкриват потресаващите мафиотски зулуми на Властта, че и убити от Властта да бъдат, хем същото това общество седи отстрани, гледа сеир и според положението – или плаче на бдение, или пляска с ръце, когато малцината наистина разследващи журналисти му поднесат на тепсия разкритията си за мафията. Но НИКОГА НЕ УЧАСТВА, НЕ Е СЪПРИЧАСТНО.

Същото това общество си кюта в сеирджилъка. И не е направило и една стъпка, за да ЗАСТАНЕ до онези, които иначе умре да оплаква.

Някак си му се иска да е убит разследващ журналист. Дори и като подсъзнателен копнеж – у нас да има истинска журналистика, а не курви, подлоги, безпросветни малоумници, страхливи мишки и слуги на управляващите, които гледат всеки ден по телевизиите и четат по провластовите 99,9% от медиите.

И? И да бъде убит истински разследващ журналист?

Вие какво ще направите е въпроса, но не СЛЕД ТОВА, А ПРЕДИ ТОВА?

И колко убити още трябва да има, за се изправите като народ и да хванете камъне и дърве!

                                                 Веселина Томова               http://afera.bg

Предишна статия

ПЛАСМЕНТА С „ГЕЛОСАНОТО“ – МЕНТЕ! ПЕЕВСКИ И СИДЕРОВ ШУТИРАТ ЛАЗАРОВ. С „ПУТИН“ НА УСТА ТОЙ ТЪРЧИ ИЗ СТРАНАТА

Следваща статия

В ПАМЕТ И ЗА КУРАЖ!

Други интересни