СКАНДАЛНИ ВЪПРОСИ КЪМ МЛАДЕН МАРИНОВ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Помните ли лицето Арбен Хавальов?

Ето част от информацията, която се съдържа в АФЕРА за Хавальов:

На 04.01.2015 АФЕРА публикува:

„БИВОЛЬ” ИЗВАДИ СНИМКИ НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР С АРБЕН ХАВАЛЬОВ. „АФЕРА” ПРЕДИ ГОДИНА РАЗКРИ „СЕКРЕТНА СПРАВКА” ЗА ВРЪЗКИ НА „КРЪГА ДРАШКОВ” С ХАВАЛЬОВ, А ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ РАЗКРИХМЕ КАК ШЕФЪТ НА „ОСА” В ДАНС БЕ ОСВЕТЕН ЗА ДА СЕ ОСУЕТИ АРЕСТ НА ХАВАЛЬОВ

Дали само ексглавният секретар на МВР Лазаров или и ексглавният секретар на МВР Младен Маринов има касание до Арбен Хавальов?

На 25.08.2009 АФЕРА публикува:

Шефът на ОСА осветен за да се осуети арест на Арбен Хавальов

На 02.09.2009 АФЕРА публикува:

Прокуратурата все пак се накани и повдигна обвинение срещу човека на Драшков и Доган Арбен Хавальов

Скандалните преплетки на бившия главен секретар на МВР и понастоящем министър на МВР Младен Маринов с Мето Илиенски, чиято охрана е бил, докато е работел в „Борба с безредиците“ в МВР, продължават да бъдат умишлено неглижирани от управляващата власт.

АФЕРА публикува на 20.09.2018

МИНИСТЪРЪТ НА МВР – ПРЕДАТЕЛ НА МВР. ОЧЕВИДЕЦ: „БЕШЕ ОХРАНА НА МЕТО ИЛИЕНСКИ! ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ!“

а новият министър на МВР Младен Маринов, гърчейки се, умишлено бягайки дори от споменаването на името на Мето, „отговори“, меко казано, странно в предаването на Сашо Диков „Евродикоф“ има ли нещо общо с Мето Илиенски.

И докато очакваме с трепет Властта да измъдри удобното обяснение как едва ли не Младен Маринов е бил „агент на прикритие“, или „офицер под прикритие“, каквито измислени, смешни пласменти вече се пускат в медийното пространство, АФЕРА има още няколко ключови въпроси към новия министър на МВР Младен Маринов:

1. Според напудрената биография на министъра на МВР Младен Маринов той е бил шеф на „Охранителна полиция“ в СДВР. Докато е бил началник на „Охранителна полиция“ в СДВР Младен Маринов знаел ли е и вярно ли е как негови подчинени са пазели Арбен Хавальов всяка вечер в „Най клуб“? Знаел ли е и вярно ли е как патрулки „нелегално“ конвоират пратки в страната през нощта? Знаел ли е и вярно ли е, че това са били служители от бившето мотоохранително поделение на МВР – СДВР кв. Бенковски? Ако е знаел защо нищо не е направил, а ако не знаел, защо нищо не е знаел като шеф на „Охранителна полиция“? Този период обхваща ли 2005, 2006, 2007 и 2008 години?

2. Вярно ли е и знаел ли е Младен Маринов, като тогавашен началник, как подчинените му в битността си около Хавальов, са ходели и със счетоводителка Л.?

3. Има ли отношение Младен Маринов и ако има – какво – към транспортна фирма от региона, в който е роден, и багери и камиони на тази фирма ли строиха „голф“- а в Правец?

Толкова. Засега.

И по-внимателно със скалъпването на справки а ла „под прикритие“, че навалицата от „под прикритие“ стана голяма, а все пак има живи очевидци и свидетели. Все още.

                         Afera.bg                           http://afera.bg

Предишна статия

ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО: КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАВОДИ ЗАТВОРЯТ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГЕРБ И ГРУПИРОВКАТА НА БОРИСОВ

Следваща статия

… БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! Бог да пази България!

Други интересни