ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“

Автор: Няма коментари Сподели:

Стажанта пита от упор Младен Маринов: „Бяхте ли шофьор на Мето Илиенски?“ Вижте как Младен Маринов се гърчи!

Гърчи се и Валентин Радев – не го интересувало дали Маринов е бил охрана на Мето Илиенски, не искал да влиза в тая тема. Цветан Цветанов се гърчи като глист – никой не можело да го потвърди с факти, нямало такава информация, която да била споделяна. Тома Биков се гърчи – нямал никаква идея, но мислел, че трябвало да се знае. Марешки и той не бил чувал за Мето Илиенски.

Никой не го интересува, че Младен Маринов е предател на МВР! Гърчат, че нямало доказателства, е, сигурно не е написано в трудовата му характеристика, но има живи, които знаят, знае и Младен Маринов и затова лъже и се гърчи!

Към Росен Желязков: „Какви са отношенията Ви с Румяна Бъчварова?“ Нов смайващ отговор!

Как Бойко Борисов се изложи пред американците за външния дълг?  Тотален резил!

Финансовият министър Влади Горанов замазва резила на Борисов.

Адвокат Иван Петров: „Заради Белене ни осъдиха за още 32 млн.лв. Не стига това, ами адвокатите на НЕК взеха по-голям хонорар от американските си колеги по делото.“ Премиерът като пехливанин с навити ръкави нарушава закона! „Спец“ Иван Гешев със златен ланец кило и половина, не го е дакларирал, не може зам-главен прокурор да ходи като цигански барон!

Ценко Чоков иска да говори пред Стажанта, от затвора казват „НЕ!“. В студиото – неговият адвокат.

Бойко Борисов сънува резултатите от контрабандата – фактите от Григор Здравков. Контрабандата вече е гротеска според манипулацията, тиражирана от Властта. Борисов за пореден лъже как сме я преборили. Фактите обаче са съвършено различни! Скандален анализ на Григор Здравков!

Георги Георгиев от гражданско сдружение „Боец“ за 16 милиарда несъбрано ДДС и зловещите скандали, съпътстващи опита на Властта да замаже аферата!

Ще бъде ли поставен на колене Игнат Раденков? Как върви опитът за фалит на именития строител и борец срещу корупцията. Как Властта мачка онези, които тръгнат да разкриват корупцията и мафиотските и сделки!

Истински лъжи по български – как една фалшива новина може да свърши услуга на ГЕРБ и Борисов. Общото между гръцкия остров на Премиера и откритото писмо на Арабаджиеви.

                                                                                                   http://afera.bg

Предишна статия

… БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! Бог да пази България!

Следваща статия

Профессор Нажип Валитов: я доказал существование Бога…

Други интересни