Изборната система в България е златната ябълка на политическия змей…

Автор: Няма коментари Сподели:

Изборната система в България е златната ябълка на политическия змей. Начинът, по който се провеждат и легитимират изборите е дълбоко престъпен. Именно този начин е гаранцията на задкулисието, че може да влияе пряко и косвено на всяко държавно управление.

Партията на нещото Борисов дойде на власт и продължава да е във властта именно чрез ползване на престъпния изборен инструмент. Няма нужда да ви убеждавам, че същата форма на избори, при която мъртъвците продължават да гласуват, изхвърли на върха на държавната власт и президента Радев. Остава да си отговорим на въпроса: Престъпна изборна схема на Системата, може ли да произведе чиста и независима политическа фигура?

Според мен отговорът е не! Не може. Това е единствената гаранция за пълен контрол на държавното управление. Да вярваш в обратното е чиста проба инфантилизъм или личен мотив за прокарване на собствени интереси чрез определени ангажименти и зависимости.

Разбирам положението на Радев. Напълно. Това, което той отказва или вече не иска да разбере, е, че всичко в този живот е лично! Толкова лично и конкретно, че всяка словесна витиеватост изглежда като недъг. Отказът да кажеш истината на отиващите на смърт граждани е престъпно деяние и се нарича съучастничество. Политическа игра на смъртта, в която ти си сламен човек!

Със запалена под краката ти кибритена клечка…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                     Николай Марков

irish shepherdess

Бай Ганю : „Туй либерали, туй консерватори: бошлаф работа! Ти ми дай на мене за 2 години Солунската митница да й обирам каймака, пък после да си построя една вила на Охридското езеро и да си накривя калпака !…”

                                                                                       http://afera.bg

Предишна статия

От България вече бягат не само хора. Бягат и пари.

Следваща статия

„НАРЕДЕНА“ „ОПОЗИЦИЯ“. ЗАЩО НИТО РАДЕВ, НИТО КОРНЕЛА, НИ СЛАВИ ЩЕ ВИ ОСВОБОДЯТ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ

Други интересни