Методи Андреев за Фрог: Корупцията започва да убива хора по пътищата

Автор: Няма коментари Сподели:

Методи АндреевИзточник: БГНЕС

Корупцията у нас започва да убива хора по пътищата. Заради нея станахме свидетели на чудовищната автобусна катастрофа със 17 жертви. Кольо Босия надигна глас срещу тази корупция. Това заяви пред Фрог нюз бившият депутат от 43 –то НС Методи Андреев.

Кольо Босия се бори дълго време срещу купуването на книжки, срещу злоупотребите в ДАИ… Той пръв удари камбаната. Ако нещо се случи с него, това ще бъде една от най-тежките присъди, които може да получи нашата действителност.  

 Босия е имал смелостта да се опълчи против тоталитарната социалистическа система. Знаем и че тогава е правил гладни стачки, но тогавашната комунистическа система не му позволи да умре в името на своята кауза. Тогава насила са му вливали хранителни вещества в кръвта, за да бъде спасен.

 За гладната стачка на Босия тогава навсякъде се говореше – имаше свободни западни медии. В момента само 2-3 сайта в България информират за него. Съвременното обществено устройство е един изключително тежък рецидив на комунистическата диктатура. Това съвременно устройство за мен е мафиотизъм, при който наследниците на предишните комунисти са на власт.

 Бездушието, с което се отнасят управляващите към Кольо Босия показва, че те носят комунистическа ценностна система. Наскоро имаше опит да се направи паметник във Велинград на Атанас Семерджиев – виден комунистически функционер. Само ДПС и ГЕРБ гласуваха за тази плоча.

 Преди 3-4 години в родното място на Цола Драгойчева ГЕРБ гласува да й направят паметник. Наскоро в Лозница пак издигнаха паметник на Пенчо Кубадински с гласовете на ДПС и ГЕРБ.

 ГЕРБ и БСП заедно са направили доста неща: заедно проведоха съдебната реформа, когато гласуваха разделението на квотите ала Цацаров; заедно избраха Иван Искров за втори мандат в БНБ; заедно избраха парламентарната квота на ВСС; заедно избраха състава на КЗК, който отказа да се занимава с нарушението на конкуренцията на пазара на горивата; заедно гласуваха закона за горивата, които имаше за цел да затвори малките бензиностанции и да осигури пазар на големите монополисти; заедно гласуваха за Ралица Агайн за зам.-шеф на КФН; заедно свалиха забраната за строежа на АЕЦ „Белене”.

 Ето заради всичко това стачкува Кольо Босия.

https://frognews.bg/novini/metodi-andreev-frog-koruptsiiata-zapochva-ubiva-hora-patishtata.html

Предишна статия

Десетки жители на Своге и околните населени места излязоха на протест на мястото, където в събота автобус падна в 20-метрово дере и отне живота на 17 души…

Следваща статия

Индиец пусна снимка как хърватския президент боядисва сама дома си: Тя не краде като управниците ни!

Други интересни