Войните в България са на духовно ниво. И те са много по-страшни от онова, което ти си мислиш…

Автор: Няма коментари Сподели:

От книгата „Роялът на ангела. Аз пожелах да говоря с вас“ на Васил Пекунов. Наскоро излезе четвърти тираж на книгата.

Поканиха всички писатели от световна величина. Между тях бяха поканени и двама българи – духовете на двамата българи Иван Вазов и Елин Пелин. Можете ли да си представите къде бяха седнали, когато ги поканиха? На най-задния ред. Двамата: Елин Пелин почти не се виждаше, а дядо Вазов седеше с наведена глава и кършеше ръце, облечен изключително прилично. Тогава един от ангелите гледаше отстрани и каза: „Защо вие двамата там светите далеч в ъгъла? Защо не се обаждате за онова, което обсъждаме? Елате на предния ред!” Елин Пелин не рече нищо, а дядо Вазов отвърна: „Кой съм аз? Кой съм аз, за да мога да дам съвет за Новата Библия? Кой съм аз, та да поуча Господ как да живеят другите? Дори със слово не бих си позволил да давам съвети на Бог как се пише Библия! Да, той иска нашата помощ чрез вас, но аз се чувствам недостоен. Нека онези, които са достойните, те да кажат. Аз съм грешник.”

Тогава ангелът го попита:

– А защо седиш и светиш там накрая? Ако беше толкова грешник, защо светиш и аз те забелязах отдалеч?

– Светя ли? – отговори дядо Вазов. – Не, косата ми е бяла.

Тогава всички станаха. Най-великите умове на този свят в литературата – Лев Толстой стана първи, всички станаха след него и казаха: „Защо не беше още жив!” Ръкопляскаха, а дядо Вазов пак си седна на последния ред.

Така светят великите хора. Те винаги се виждат дори и най-отзад как светят сами. По светенето ще ги познаете.

Трябваше да ви го разкажа отдавна този случай. Той е факт. Дядо Вазов бе взет горе с всички човешки свои грешки. Пак казвам: светците не се измерват с човешките грешки, защото всеки един воин на Светлината по същността си също е грешник, иначе нямаше да е воин, а ще е примирен служител Господен.

Господ не обича примирените. Различно е, казах ви, смирение от примирение.

Помнете тази „притча”. Тя се случи в действителност. Аз не говоря с притчи.

Бях изненадан. Ханс нали рядко се съгласяваше да споделя какво мисли за публичния живот у нас, а още по-малко за политиката ни, и то само ако го питахме настоятелно. Ала току-що бяха минали извънредните парламентарни избори на 12 май 2013.

За вас е важно, затова ще говоря. За мен не е важно по простата причина, че нейде по света умират хора, умират от глад, от болка, от страдание, от болести… И аз не смятам, че политическата обстановка в България е толкова важна на фона на цялото човешко страдание. Но ще го кажа заради Васко, защото той се интересува. Сега нямаме време Вергиния да пише, ще говоря и ще пускам само енергийни черти.

Това правителство го очаквах и казах на един човек, който ме попита, че ще дойде „извънземно” правителство. Но не това, което вие си мислите – зелени човечета, а кухи зелени хора. Ще присъствате на голям театър – поредния за БеГе. Нищо ново. Ще увеличават сметките и ще намаляват несъществени неща. Ще разпределят и ще купуват постове…

Само да вметна, че никакво правителство в „БеГе” още не беше съставено, Орешарски щеше да го оглави чак след две седмици в края на май. Ще спестя голяма част от нелицеприятните истини, които Ханс ни заяви директно и безжалостно, понеже тогавашното бъдеще вече е позорна история.

Моля ви, не се политизирайте. Не принадлежете към нито една партия. Не лобирайте за нито един човек. […]

Избори! Какви избори! Статистика! Форма на търг, добре оформени документи, отдавна купени гласове, отдавна разпределени министерски постове. […] Кой от вас ще се подпише, че неговата бюлетина е отишла при неговата партия? Всичко е толкова анонимно. Присъствате на фарс.

Ханс рязко смени посоката на посланието си:

Единственото, което ви моля, е да се включите активно в Божията партия. Бог отдавна събира хора. Неговите бюлетини са странна работа. Бюлетината, за да влезеш в партията на Бог, е свързана със сълзи – от любов, от милост, от радост, от себеотрицание. Бюлетината на Бог е свързана с прегръдка, с помилване, с усмивка. Така се влиза в партията на Бог. И със страшно много обич към другия. Всеки един, влязъл в тази партия, ще е грешник – няма съвършени в партията на Бог. Всеки един, влязъл или дал заявка за тази партия, получава необходимото на Земята, плащайки за това, което е вършил със способностите си. Там всичко е честно.

2014:

После Ханс поговори кратко за близкото бъдеще на България.

Нищо лошо не предстои на България, но и нищо добро не се случва. Обясних ви вече, че статусът на хората тук след време ще се промени към добро. Обясних ви, че не можете да искате нищо от демони и нищо от безличници. Земята отдавна е населена от такива хора и тук-там наистина са останали запазени малки райски кътчета, но те за жалост няма да бъдат достъпни за вас. И не защото не го заслужавате, а защото все пак трябва да остане някакво там защитено райско място. Всеки има карма и се ражда там, където е необходимо. Всеки има мисия.

2014:

Няма дефицит на пари в България, напротив. Да, взимате огромни кредити, но няма дефицит на пари. […] Вие не знаете, че всъщност сатаната е тук. Не само в България, но и тук. Вършее сатаната и у вас. А Господ съзнателно не иска нищо да направи, защото не са опростени души тук. Господ имаше наскоро призив към вашата православна църква. […] Трябваше да се направи огромен молебен заради душите, многото души тук, избивани безпричинно. […] Отказахте, за да не се създавало психоза, което е огромна грешка за България, огромна… Става дума за хиляди избити невинни и неопростени жени и деца, умни млади и възрастни хора, които са си отивали по много жесток начин от тая земя. Те не са опростени. Хиляди пъти съм пледирал пред вас към аполитизация, хиляди пъти съм ви казвал да не слагате душите си в подобни кармични структури. Но тъй като вие все пак сте чеда на Бога, ние ще ви пазим, ще ви защитим.

 2014:

 И помнете, че домът на всеки един от вас – освен в тухлите, построени с любов, – се намира в сърцето на приятелите, на онези, които го обичат, в сърцето на добрите родители, в сърцето на добрите братя и сестри, на милосърдните… Да, също и в сърцето на свещенослужителите, които чинно и до ден днешен въпреки мръсните и тежките структури в църковната система са запазили духовността си. Можете ли да си представите, че в България са малцина? Всичко друго е с тъмните сили – разврат, мръсотия, търговия с Бога.

 …

 2014:.

 * Войните в България свършиха – на физическо ниво. Войните в България са на духовно ниво. И те са много по-страшни от онова, което ти си мислиш. В България е един от няколкото енергийни центрове, казвал съм го много пъти…

 * Искам да ти кажа, че там, където са енергийните центрове на Земята, с оглед на много неща не се допускат прочистващи войни.

 * Защо е такава ситуацията в България? Вие нямате нормална селекция. Бабите ви имат хубава приказка: и котка да вземеш, от сой да е. Вие нямате сой. Вашият сой отдавна е унищожен, премелен, потъпкан. Гените ви са изкривени. Не говоря кой какъв ариец е, от каква чистокръвна раса е. Нямам предвид това. Казвам ви, че вашата душевност е толкова изкривена, защото не запазихте Аспаруховия сой, не запазихте соя на царете си. Тук минаваха много долнопробни племена и всички оставяха дирята си. Тук се пазят гените и живеят духовете на много нисши твари. Не искам да обиждам този народ. Той не го заслужава. Българският народ не е виновен за онова, което се е случвало с него. Той е хибриден народ, вече е хибриден народ.

 …

 2015:

 За България – мракът:

 Седя и гледам как ви управляват терористи на душите ви, терористи и на джоба ви. Терор! Ислямска държава, от която всички се страхувате, е по-малък терорист от собствените ви управляващи. Ислямска държава я знаят, че е такава. А тука, тука, в България – какво се случва! Всички знаят, че ви ръководи човек, който е отявлен престъпник, отявлен терорист, отявлен изнудвач. Той тероризира и изнудва цялата държава! Всички го знаят, виждат го и го избират. На компютъра има едно копче – дилийт. С това копче се изчистват всички гласове на народа и се появява гласът, който му трябва на изнудвача ви. Този глас е преработен глас. Народът обаче не се вдига. Народът знае, че не го е избрал, но не се вдига да го помете. А народът може да го помете за три дни и да не остане помен нито от него, нито от правителството. Вие всички знаете, че там има терорист. После се чудите защо гърмят и душите ви, и джобовете ви. Колко хора умират от глад, колко хора остават без ток, знаете ли колко хора карат зимата навън. А той се чуди от какво да повърне, за да яде от другото.

 …

 2015:

 За България – светлината:

 В момента вие мислите, че с всеки изминал ден хората стават все по-бездуховни. Не е вярно. Все повече се събират групи в името на Светлината. Говоря за България. Все повече надолу слизат не само души, които мислят единствено за хляба и салама, а се раждат и светли хора. И колкото повече време минава, толкова повече духовни хора ще се появяват, търсейки истината.

     http://afera.bg     

  http://www.fakel.bg/index.php?t=6427

Предишна статия

Пожар изпепели „Царските конюшни” в София

Следваща статия

Избори! Какви избори! Статистика! Форма на търг, добре оформени документи, отдавна купени гласове, отдавна разпределени министерски постове. […] Кой от вас ще се подпише, че неговата бюлетина е отишла при неговата партия? Всичко е толкова анонимно. Присъствате на фарс…Народът сам си го прави…

Други интересни