Свобода на словото ли?

Автор: Няма коментари Сподели:

                                     Nikolai Markov

Свобода на словото ли?

Единствената медия, която открито, методично и последователно подкрепи Босия, в личния му порив да преодолее насъсканата срещу неговата личност държавна машина, беше “Афера”! Не случайно и напълно безкористно.

Всички останали медии произведоха оглушителна тишина и се включиха лицемерно постфактум, едва след като официалната държавна власт беше принудена да прекрачи дома на протестиращия против безнаказаната корупцията по високите етажи на властта. Причината за това медийно затъмнение е само една – зависимост. Пълна икономическа и политическа зависимост от властта!

На 8.01.2010 година в 15.24 часа, омразният за всеки подлец и лицемер сайт “Афера”, публикува следната статия: 10 години от смъртта на Илия Минев: „Не се страхувайте и не мислете само за стомасите си”. Прочетете я.

Защо ви припомням това!? Именно защото някои нестабилни публични фигури продължават да подменят истината с лъжа. В мощна среда на интриги и безпардонност. Причините са твърде много. Толкова много, че в тях се изгубва истината, дори че Илия Минев беше захвърлен в старчески дом, като човек от улицата.

Извинявам се на всички леви, десни, либерали и прочее полит-фантазьори. Има граници и ако до днес не сте разбрали, че истината няма нужда от крясъците ви, нито от реклама, означава, че сте глупави. Примитиви. 
…………………………………………………………………………
И до днес истинският убиец на човешки съдби у нас продължава да бъде престъпното държавно управление. Факт, който сме длъжни да преодолеем заедно!
………………………………………………………………………..

Запомнете го!

Тази престъпност има свои корени, условия и обективности, заради които съществува като чудовище. Те не са политически! Не можаха да бъдат преодолени , заради лица, които подменяха и продължават да подменят истината с лъжа, чрез лицемерие, подлост и коварство. Защитени от тогите на държавния имунитет, поддържани от напълно истерична тълпа.

Има истина и лъжа! Има добро и зло! Остава да бъдат осветени като такива. Единици между нас имат способности да се докоснат до действия извън личната си суета – целенасочени, планирани и прецизни. Промяната на общественото съзнание не е акт, а дълбок процес на събуждане, осъзнаване и личностно израстване. Трябва да сме търпеливи войници и въпреки съмненията един към друг, да вярваме, че има светлина и сме длъжни да живеем в нейната истина…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?ref=br_tf

Предишна статия

МИНА И ТАЗИ ВТОРА ЗА ЮЛИ СЕСИЯ

Следваща статия

ЗА ГЕОРГИ МАРКОВ И РАДИО „СВОБОДНА ЕВРОПА“

Други интересни