ШЕФЪТ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ГО ПРАЩАТ КОНСУЛ, А НЕ ПОСЛАНИК

Автор: Няма коментари Сподели:

Шефът на Държавната Агенция „Разузнаване“ Драгомир Димитров ще отпътува като генерален консул в Мюнхен, стана ясно днес.

Онова, което остава скрито от официалната информация, е, че Драгомир Димитров е на път да сбъдне мечтата си, не само да се върне в дипломатическата работа, както пишат услужливо проправителствени медии, а мечтата си – да живее точно в Германия.

Какво остава зад себе си шефът на Разузнаването, служба, в която какво точно се случва, обществото хабер няма?

Според брилянтни външни източници на АФЕРА, разузнаването ни на този етап е „разбито“, с „отровена атмосфера“, а Димитров се е славел като сол… на Цветан Цветанов. Димитров минава за най-личното предано лице на Цветанов и Борисов. В разузнаваческите среди се говори и за определени изпълнени „поръчки“, но на този етап мълчанието, казват, е здравословно…

Не е случаен и факта, че Драгомир Димитров отива генерален консул в сърцето на Бавария – Мюнхен, особено като се знае, че Бавария е идейната и според някои – и финансова база на ГЕРБ. Ще има ли бъдещи задачи и в това отношение Димитров, тепърва ще става ясно, твърдят външните ни брилянтни източници.

Драгомир Димитров има елемент „ДС“ в биографията си и именно заради това не става за пост – посланик. Затова го пращат консул. Външните ни източници лаконично изтърват и, че става дума и за сериозни провали в службата „Разузнаване“, както и за покриване на покрив, барбекю и обзавеждане със система за наблюдение и контрол…

                                                                   Afera.bg                    http://afera.bg/

Предишна статия

УТРЕ В „ЕВРОДИКОФ“ ОЧАКВАЙТЕ! ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И СКАНДАЛА С ШЕФА НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“, ОПРЯН НА… СОКРАТ!

Следваща статия

„ТРАКИЙСКИ СВЯТ” ВИ ПРЕДОСТАВЯ РЕШЕНИЕТО НА СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ МНОГО СЕ Е БЪРЗАЛО, ТА СЕ Е НАЛОЖИЛО БИВШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ДА ВИКА СЪВЕТНИЦИТЕ В ОБЩИНАТА ДА СЕ ПОДПИСВАТ И НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ 22 701. 66 ЛВ. СА ЗА ЗАПЛАТИ.

Други интересни