…КАК БЕ УКРИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, КАК ИЗЧЕЗНА КОЛАТА, КАК ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА МЪЛЧА 5 ДНИ В СТУПОР!…

Автор: Няма коментари Сподели:

На 7.07.2018 / 19:43 ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ публикува:

ХВАНАТИЯТ ДА ШОФИРА НАШМЪРКАН С КОКА Е ШЕФЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! ЗАЩО ЖИВКОВ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН, ЧЕ БОРИСОВ СПУСКА ДИРЕКТИВА НА ТЕНЧО ТЕНЕВ ДА СВАЛИ СЛУЧАЯ ОТ БЮЛЕТИНА? ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ ЦАЦАРОВ!

На 5 юли т.г. първо в сайта на „Марица“ се появява новината, че „високопоставен държавен служител“ е заловен да шофира нашмъркан с кокаин в центъра на столицата и това е станало ясно след взета проба за употреба на наркотични вещества.

Новината същия ден е копирана и публикувана и в сайта „Блиц“. Никой не споменава кой точно е „високопоставения държавен служител“, а внезапно „Блиц“ губят всякакъв интерес към случая. Нито една медия не рови и не търси кой е тоя „високопоставен държавен служител“.  Цари тотално медийно табу, удобно за управляващите.

На 7 юли т.г. единствена АФЕРА осветява името на въпросния нашмъркан с кокаин „високопоставен държавен служител“, който очевидно е спрян, само защото не е шофирал държавен автомобил на ДФ „Земеделие“, а ауди с немска регистрация, криволичейки в центъра на столицата, и ченгетата очевадно са го помислили за НЕ“високопоставен държавен служител“. 

Чест прави на полицаите обаче, че въпреки размаханата служебна карта от страна на „високопоставения държавен служител“, те са си свършили работата И ИМА НАПРАВЕНА ПРОБА ЗА НАЛИЧИЕ НА НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА, КОЯТО Е БИЛА ПОЛОЖИТЕЛНА.

Два дни след публикацията на АФЕРА, цялата държава, в лицето на всичките и институции, мълчат и изпадат в ступор за безпрецедентния скандал с шефа на Държавен Фонд „Земеделие“!

Моментално след публикацията в АФЕРА, колеги от други медии – и то от две големи телевизии – започват трескаво да търсят потвърждение на информацията, изнесена в писмото, пратено единствено до АФЕРА, от полицай, който разкрива ПОТУЛЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Близо 48 часа всички журналисти, проявили последващ интерес, удрят на камък, защото никой от МВР не говори за случая, никой от Министерски съвет не говори за случая, никой от прокуратура, а най-паче словоохотливите спец. Гешев и Румяна Арнаудова, не говорят по случая.

ЦЯЛАТА УПРАВЛЕНСКА ДЪРЖАВА МЪЛЧИ И В ПАНИКА СЕ ЧУДИ КАК ДА ПОКРИЕ, ПРИКРИЕ И „ОПРАВИ“ ШЕФЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!

Впрочем, още същата вечер, след излизането на публикацията в АФЕРА, моментално бе впрегнато услужливо лице, близко до Властта, което да ми звъни „да съм си проверяла информацията, защото не била вярна“ – добронамереничко, ти да видиш, загрижен за особата ми… Отрязах го и му затворих телефона, защото когато АФЕРА има БРИЛЯНТНИ ИЗТОЧНИЦИ, ТО ТЕ СА СКАЛПЕЛНО БРИЛЯНТНИ.

В понеделник, 9 юли т.г. потърсих изключително високопоставено лице в МВР, чието име на този етап няма да назова, което обеща да ми върне обаждане с информация по случая. Не го направи.

Пак в понеделник известни журналисти от водещи телевизии ме потърсиха за помощ, тъй като никой от МВР не желаел да им даде информация по скандалия случай, като молеха да уговоря лицето, написало писмото до АФЕРА, да проговори публично.

Отказах, защото ЗНАЕХ, ЧЕ СЛЕД, А НЕ ПРЕДИ ТОВА!!!, Е БИЛО ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИВОДСТВО ПО СЛУЧАЯ, както и че на този етап разкриването на източника на информация към АФЕРА, би застрашило живота му.

Особено при положение, че цялата управленска мощ бе съсредоточена да УКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ВИСОКОПОСТАВЕН СЛУЖИТЕЛ, БЛИЗЪК ДО БОЙКО БОРИСОВ!

АФЕРА получи и информация, че аудито се намира в Трето РУП в столицата, информация, която подадохме на високопоставеното управленско лице в МВР.

И докато АФЕРА РОВЕШЕ И РАЗСЛЕДВАШЕ, шефът на Държавен фонд „Земеделие“ Живко Живков дава кратко изявление пред БНР, цитирано от анонимен сайт: „Изпълнителният директор на Държавния фонд „Земеделие“ Живко Живков отрече да е бил хванат от полицията да шофира след употреба на наркотици. Живков нарече появилата се в някои сайтове информация „фалшива новина“ и каза, че до края на деня ще реши дали да търси правата си в съда, предаде БНР. Той е категоричен, че информацията, че е арестуван в София, няма нищо общо с истината. По времето, в което се оказа, че миналата седмица съм арестуван и колата ми е прибрана в полицията, аз бях в редовен годишен отпуск на българското Черноморие със семейството ми. Може да се провери хотелът, резервацията и снимки къде съм бил. Това е медийна атака, зад която стоят нечии накърнени от работата на Фонд „Земеделие“ интереси“, категоричен е директорът на фонда. „Може да е някой служител, който е засегнат, може да е някой бенефициент – лични интереси, болни амбиции, наранени финансови взаимоотношения между Фонд „Земеделие“ и некоректен бенефициент“, допълни той. Живков отрича някога да е шофирал автомобил с немска регистрация, какъвто се посочва в информацията, и твърди, че никога през живота си не е употребявал наркотици: „Пожелавам на всички наркомани да имат моя начин на живот, всяка сутрин в шест часа съм във фитнеса и поне два пъти в седмицата играя футбол с приятели. В момента се консултирам с адвокат и ще реша как да си търся правата“, каза още Живко Живков.“

НИТО ЕДНА МЕДИЯ, ИЗВЪН АНОНИМНИЯ САЙТ, НЕ ПРЕПЕЧАТА ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ НА ШЕФА НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“. 

ДВА ДНИ НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ПОДЕ ОХОТНО ВЕРСИЯТА МУ ЗА ТОВА, ЧЕ БИЛ НА МОРЕ И ЧЕ „ФАЛШИВ САЙТ“ /РАЗБИРАЙ „АФЕРА“/ РАЗПРОСТРАНЯВАЛ „ФАЛШИВА НОВИНА“!

А не го направи, защото онези ГОРЕ, които знаеха истината, бяха брилянтно наясно, че АФЕРА е написала истината и по-важно бе всичко да бъде скрито, укрито и просто … такъв случай все едно е нямало. Защото иначе скандалът за правителството е огромен и катастрофичен!

На 10 юли, след като колеги от Бтв и Нова телевизия, които също продължават да ровят по случая, но се блъскат в стената на мълчанието на институциите, позвъних на високопоставеното управленско лице в МВР, което бе обещало на АФЕРА предния ден информация по случая.

Предавам целия разговор с изключително високопоставеното управленско лице от МВР дословно, като на този етап запазвам името му, но онзи, който се е запътил към съда да съди сайта АФЕРА, ще чуе медения му глас в съдебната зала.

Веселина Томова: Добър вечер…

МВР: Извинявай, че вчера не ти се обадих… Както ти е известно няма нищо регистрирано по оня случай. Все едно, че не е било.

Веселина Томова: Как така нищо не е било регистрирано?

МВР: Все едно, че не е било. Все едно, че е нямало такъв случай.

Веселина Томова: Е, кой го укри, бе?

МВР: Е, сега ако трябва да правя разследване, ще ми отнеме още много дълго време…

Веселина Томова: Е нали затова сте МВР, нали затуй сте там да правите разследване?

МВР: Да, да…

Веселина Томова: То остана и това, да се укрива такова нещо!

МВР: Не, то ще стане разследване, въпроса е, че сега не мога да ти отговоря кой е укрил всичко... Това, което ми каза, че е задържано нещо – няма такъв филм! Задържана кола в Трето РУП няма – просто няма такъв филм.

Веселина Томова: Ами защото всичко скриха! Всичко скриха!

МВР: Скриването става понякога и от най-ниското ниво, от тия папагали, дето са навънка, нали знаеш?

Веселина Томова: Не знам за какви папагали ми говориш, вие сте все пак МВР…

МВР: За тия отвънка, дето са, сержантите… Върви вече това, да се търси, върви вече, сега не мога повече да ти кажа конкретно…

Веселина Томова: Не искам да ми казваш нищо конкретно, само искам да те питам, върви ли разследване за укриване на случая, за укриване на цялата тази история?

МВР: Естествено! Естествено! И добре, че ти го каза, защото иначе така щеше да си отмине.

Веселина Томова: Разбрах те. Значи, единствено благодарение на АФЕРА  поне ще търсите укривателите на случая, така ли да те разбирам?

МВР: Абсолютно! Абсолютно! МВР разследва укриването на целия случай, благодарение на АФЕРА, която го освети.

И СЕГА, ПОНЕЖЕ ВМЕСТО ДА ПОЛЕТЯТ ОСТАВКИ, НАЧЕЛО С МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, АВЕР И СЪРИТНИТОПКОВЕЦ НА ШОФИРАЛИЯ НАШМЪРКАН ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“, СЕ ЧУДЯТ КАК ПАК ДА „ОПРАСКАТ“ САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, И ПОНЕЖЕ ВСИЧКО УКРИХА, НЕГЛИЖИРАХА И МАНИПУЛИРАХА, И НАПРАВО УНИЩОЖИХА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЧЕ И КОЛАТА ИЗЧЕЗНА /!!!/ „АФЕРА“ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПИТА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ:

Господин главен прокурор, в каква държава живеем? В каква мафия живеем? Вие давате ли си сметка какво изобщо се случва? Укрива се случай и престъпление, свързано с високопоставен служител, който благодарение на това сполучливо укриване с указание от най-високото, както е описано в писмото на служителя на МВР до АФЕРА, започва да твърди, че бил на море, че имал резервация, като че ли да отидеш до морето е пет дена с камили и резервации няма как да си скалъпиш със стара дата, и че от сутринта бил във фитнеса, и това означавало, че не употребявал кокаин.

Сега вече този високопоставен служител може да каже всичко, защото услужливо всичко по престъплението бе укрито и смачкано!

Какво ще разследва МВР за укриването на престъплението, осветено благодарение на АФЕРА, отсега ни е ясно – нищо.

Никакви илюзии нямаме, че в тази държава, която пет дни цялото управленско войнство мълча като пред разстрел, докато трескаво се укриваше всичко по случая с ВИСОКОПОСТАВЕНИЯ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, някой ще си свърши истински разследващата работа. Никакви илюзии нямаме, че и този път сайта АФЕРА ще е виновен за това, че публикува истината.

Този път обаче имаме лоша новина за вас, позорни укриватели на престъпление, извършено от човек на Бойко Борисов, ако се напънете пак да съдите АФЕРА и мен – ама много лоша новина…

Защото ВИСОКОПОСТАВЕНИЯТ ВСЕ ПАК БЕ ЗАДЪРЖАН ОТ НЯКОГО, НАЛИ ТАКА? И защото МВР призна, че благодарение на АФЕРА изобщо случаят е бил осветен, а впоследствие укрит!!!

Та, тоя, дето се е засилил да ни съди, ще има изключително неприятна среща в съда, очи в очи, с някои очевидци…

Иначе – забравете!

Спасиха го! Такъв случай – няма! Скриха го, смачкаха го. Защото е авер на Бойко Борисов Авер на КЛЮЧОВА ПОЗИЦИЯ.

                                                                   Веселина Томова         http://afera.bg

Предишна статия

Крадливите Обединени „патриоти” задминаха по корупционна наглост дори ДПС

Следваща статия

КЪЩАТА НА „ЛЮБОВНИЦАТА НА БОРИСОВ“ В БАРСКЪЩАТА НА „ЛЮБОВНИЦАТА НА БОРИСОВ“ В БАРСЕЛОНА! НА СЪЩИЯ АДРЕС ФИРМА НА ДАМАТА С КАПИТАЛ 2 900 000 ЕВРО!ЕЛОНА! НА СЪЩИЯ АДРЕС ФИРМА НА ДАМАТА С КАПИТАЛ 2 900 000 ЕВРО!

Други интересни