УТРЕ ВЕЧЕР ОТ 22 ЧАСА ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ ИЗВЪНРЕДНО ПРЕДАВАНЕ „ЕВРОДИКОФ“ НА САШО ДИКОВ ЗА КЪЩАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА НА БОЙКО БОРИСОВ!

Автор: Няма коментари Сподели:

УТРЕ ВЕЧЕР ОТ 22 ЧАСА ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ ИЗВЪНРЕДНО ПРЕДАВАНЕ „ЕВРОДИКОФ“ НА САШО ДИКОВ ЗА КЪЩАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА НА БОЙКО БОРИСОВ!

Очаквайте отговорите на Бойко Борисов получени в Евроком!

Ето и видеото, което разбуни социалните мрежи:

Ето и писмото на Сашо Диков до Бойко Борисов:

 „ДО

 Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

 ГОСПОДИН  БОРИСОВ,

 ВОДЕН ОТ ТВЪРДОТО УБЕЖДЕНИЕ, ЧЕ НЯМА НИЩО ПО-НЕПРОФЕСИОНАЛНО, НЕКАДЪРНО, А В НЕ МАЛКО СЛУЧАИ И ОПАСНО, ДА СЕ МЪЛЧИ ЗА МАТЕРИАЛИ, СВЪРЗАНИ С ИЗВЕСТНИ ХОРА /КОЛКОТО И АБСУРДНИ ДА СА МАТЕРИАЛИТЕ, КОЛКОТО И ФАЛШИВО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧАТ НОВИНИТЕ В ТЯХ/, СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВАС СЪС СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

1.ЗАПОЗНАТ ЛИ СТЕ С ВИДЕО МАТЕРИАЛА, ПУСНАТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, НАРЕЧЕН „ДА СПРЕМ РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ“  https://www.facebook.com/DaSpremRazgrabvanetoNaBulgaria/videos/2100809110239507/ ТУК СЕ ПРАВЯТ ВНУШЕНИЯ ПО ВАШ АДРЕС, СВЪРЗАНИ С МАНЕКЕНКАТА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА, НЕЙНАТА КЪЩА В БАРСЕЛОНА И НЕЙНОТО УЧАСТИЕ В РЕДИЦА ФИРМИ. КАКЪВ Е КОМЕНТАРА ВИ ЗА ТОВА ВИДЕО?

2.НА 26.02.2016 Г. В ПАРЛАМЕНТА ВИ ПОПИТАХ КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ СТЕ ПОДАРИЛ КЪЩА В БАРСЕЛОНА НА  СВОЯ  МЕТРЕСА  ЗА 1.5 МЛН. ЕВРО.  ТОГАВА ОТГОВОРЪТ ВИ БЕШЕ „КОЙТО НАМЕРИ КЪЩАТА, ДА Я ВЗЕМЕ“. ИМАТЕ ЛИ НЕЩО ДА ДОБАВИТЕ С ОГЛЕД НА ВИДЕО МАТЕРИАЛА, ПОСОЧЕН ПО-ГОРЕ ?

3.В ПУБЛИКАЦИЯ НА В-К „МАРИЦА“ ОТ 18.11.2013 Г. ЧЕТЕМ: „СТОЛИЧНАТА КЛЮКА ГЛАСИ, ЧЕ БОЙКО Е КАНДИДАТ-ЗЕТ НА СТАНКО ЙОВЧЕВ“ /БРАТ НА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА/ . ПОЗНАВАТЕ ЛИ БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА И КАКВИ СА ИЛИ КАКВИ СА БИЛИ ОТНОШЕНИЯТА ВИ С НЕЯ?

 4.В ИНТЕРВЮ ЗА СП. LOVEstyle ОТ М. ЮНИ 2012 Г. КАЗВАТЕ: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”. БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА ЛИ ВИЗИРАТЕ ?

5.НА СТРАНИЦАТА НА „БИВОЛЪ“ ВЪВ ФЕЙСБУК СЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА „Г-Н БОРИСОВ, ИМАТЕ ЛИ ДЕТЕ ОТ ГОСПОЖА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА?“. ВЪПРЕКИ СВРЪХ ДЕЛИКАТНИЯ ХАРАКТЕР НА ВЪПРОСА, ИСКРЕН И УБЕДИТЕЛЕН ОТГОВОР  БИ ПРЕСЯКЪЛ ЛАВИНА ОТ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА.

6.КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ЦИТИРАНИТЕ ВЪВ ВИДЕОТО ИМЕНА НА ХОРА И ФИРМИ? КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАТЕ ЗА ТЯХ И КАКВИ СА ВРЪЗКИТЕ ВИ С ТЯХ?

 АКО РЕШИТЕ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ИЛИ ПОНЕ НА ЧАСТ ОТ ТЯХ, БИЛО В ПИСМЕНА ИЛИ ВСЯКАКВА ДРУГА ФОРМА /РАЗБИРА СЕ, НАЙ-ДОБРЕ ПРЕД КАМЕРА/,  СЪМ ГОТОВ ДА РЕАГИРАМ ВЪВ ВСЕКИ УДОБЕН ЗА ВАС ДЕН И ЧАС.

ИНФОРМИРАМ ВИ, ЧЕ НА 10.07.2018 ОТ 22.00 Ч. ЩЕ ИЗЛЪЧИМ ИЗВЪНРЕДНО ИЗДАНИЕ НА ПРЕДАВАНЕТО „ЕВРОДИКОФ“ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ.

ПРИПОМНЯМ, ЧЕ ПО ТЕМАТА ЗА „ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ“ СЪЩО ТАКА ИЗЛЪЧИХМЕ ЕДНОЧАСОВО ИЗВЪНРЕДНО ИЗДАНИЕ НА „ЕВРОДИКОФ“, В КОЕТО СТАНА ЯСНО, КАКТО  СЪЗДАВАНЕТО И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА АБСОЛЮТНО ФАЛШИВАТА НОВИНА ЗА ОСТРОВА, ТАКА СЪЩО И „МЕЧЕШКАТА УСЛУГА“ /ПО ИЗРАЗА НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ/ НА ВСИЧКИ ОНИЯ МЕДИИ, КОИТО ПРЕМЪЛЧАХА НОВИНАТА, ЧЕ  ПРЕДАВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ  Е СВАЛЕНО.  ПО ТОЗИ ПОВОД С ПРАВО СЕ ИЗРАЗИХТЕ: „ПУСКАЙТЕ ВСИЧКО, НЕ ЗНАМ ДАЛИ СВАЛЯНЕТО Е ЗАРАДИ ЦЕНЗУРА ИЛИ АВТОЦЕНЗУРА“.

АКО ИМА РЕАКЦИЯ ОТ ВАША СТРАНА БИ БИЛО НАЙ-ДОБРЕ.

ЦЕЛТА НА УТРЕШНОТО НИ ПРЕДАВАНЕ Е ИМЕННО ТАКАВА – ИСТИНАТА ЧРЕЗ ПРОФЕСИОНАЛНА ЖУРНАЛИСТИКА.

САШО ДИКОВ

09.07.2018″

                               afera.bg                   http://afera.bg           

Предишна статия

МОГА ДА МУ ПОЖЕЛАЯ НА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ …

Следваща статия

ИЗВЪНРЕДНА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

Други интересни