На вниманието на Г-жа Томова!

Автор: Няма коментари Сподели:

ЖИВКО ЖИВКОВ„ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА

На вниманието на Г-жа Томова!

Служител съм на Пътна Полиция и бях на работа, когато беше спрян Шефът на Държавен фонд „Земеделие”, който кара надрусан в центъра на София.

Противоречива информация, че високопоставен, държавен служител е хванат да кара аудито си в центъра на София, се появи за кратко в мултимедийното пространство, но… толкова.

От колеги научихме веднага кой е този човек в сферата на „Калинките” /препратката е към скандално назначената Калинка в същия фонд/. Това бил Живко Живков – 40-годишният, бивш партньор на Йосиф Новосад – младши с колбасарската фирма ЧЕХ, която Пеевски „гушна” наскоро.

Живко Живков е от град Горна Оряховица и израсна в системата на зърнарите, от най-ниско ниво. Беше шеф на Фонда в Търново и от там – на най-високия пост, след министъра /сега, Румен Порожанов/. Живков разпределя милиони левове и близки до него говорят, че се е самозабравил, напоследък. / инфото е на колеги от Търново /

Така се стигнало до конфузната, за нас и МВР, случка преди няколко дни в центъра на София. Дежурните колеги от Пътна Полиция са си свършили работата, забелязвайки Ауди, с немска регистрация да криволичи и са го спрели и проверили. Полевият наркотест е дал положителна проба на… кокаин. Дори, колата е била конфискувана от колегите.

Шефът ни обаче Тенчо Тенев, лично се бил заел да прикрие случая и очевидно – успява. Фрапираща е информацията, че лично премиерът Борисов е задал какво да е поведението на Тенев и е дал директивата – Живков да се прикрие.

Въпреки, че информацията е пикантна и агенция blitz.bg, воглаве с Ивайло Крачунов – главният й редактор, пишат за случая – името Живко Живков не се споменава.

Отново от наши източници колеги от страната разбрахме и за друга слабост на двуметровия Живков – проститутки, от чиито… части смъркал дрога с Й. Н., и…крадени коли с пренабити номера.

В тази връзка  и  Аудито, което е спряно, е с немска регистрация. Упоритият  опит на ваши колеги да разберат официално за случая, стигна до там, че, цитираме: „Имало е нещо, но момчетата /катаджиите/, се… объркали“.

Защо Живков е толкова важен, че Борисов спуска директиви на Тенчо Тенев да свали случая от бюлетина? Чакаме отговор от Цацаров!

Знаем, че чете afera.bg.“

П.П. Ето разследвания на АФЕРА, свързани с Живко Живков, които Цацаров проспа умишлено и не си мръдна пръста да реагира. Сега отново лично Борисов укрива името на Живко Живков, който е хванат да шофира нашмъркан. Цацаров и тоя път ли ще зажумиш, защото няма как да пипаш хора на Борисов?!

Публикувано на 14.02.2017 / 21:21

ЕТО КАК ГОТВЕНИЯТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ ПОДПИСВА НЕИСТИНСКИ ДОГОВОР И „ВЪВЕЖДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ“ С НЕЗАКОНЕН ПОДПИС!

Публикувано на 14.02.2017 / 18:58

ПРЕЗИДЕНТЪТ С ВТОРИ БЕЗУМЕН ОПИТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! СЕГА ПЪК ЖИВКО „ЖЕЛЕТО“. ЕЕЕ, ДОКОГА „АФЕРА“ ЩЕ ВИ СОЧИ КОЙ КОЙ Е!

Публикувано на 15.02.2017 / 17:16

ЧЕСТИТО „НАДГРАЖДАНЕ“ НА МАФИЯТА! ДЯСНАТА РЪКА НА ПОРОЖАНОВ, ЖИВКО ЖИВКОВ – ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!

Ето го и Живко Живков в отбора на „Бистришките тигри“ в близост до Бойко Борисов:

живко живков

                                                                   http://afera.bg/

                                                                                                    Afera.bg

Предишна статия

ДОБРОВОЛЦИТЕ, ДОШЛИ ДА ВЪРШАТ ДОБРО, СЕ ПОДЛАГАТ НА НАЙ-ГОЛЕМИ ИЗПИТАНИЯ…

Следваща статия

БОЙКО: АЗ КАК СЕ ПРЕДСТАВИХ? Продължение…

Други интересни