БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БУНТАРИТЕ – АРХАНГЕЛИТЕ НА ЗЕМНОТО ЦАРСТВО…

Автор: Няма коментари Сподели:

Слънчевото юлско утро, което надделя над тъмните облаци ни напомня по свой начин, че доброто винаги побеждава всяко зло! Въпрос на време. 

Джулай Морнинг стана знаме на необходимост от дълбока обществена промяна. Резултат от вехто схващане за смисъла на живота. Липсата на истинска радост при посрещане на слънцето в идеалния смисъл, стана признак за тежка лична патология!

Защо? Защото съм дълбоко убеден, че пътя към личното щастие не е очертан от следване на стереотипи. Повечето от моите познати тлеят именно в огъня на тази посредственост и нямат рецептори за необходимост от личен бунт. Така се загубва истинския смисъл и мотивация за живот и се замества с изкуствени стимули. Това е краят!

Войниците на светлината са бунтари, откриватели, авантюристи. Те са моторите на общественото развитие, които се задъхват под тежестта на масата. Разликата между живият и мъртвият жив е огромна. Несравнима. Величина, която очертава границата между добро и зло, смисъл и съдържание, истина и лъжа, тъмнина и светлина.

Честит 1 юли! Бог да благослови бунтарите – архангелите на земното царство…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                  Николай Марков             http://afera.bg

Предишна статия

„Пешеходецът не знаеше коя посока да поеме, така че минах през него.“

Следваща статия

Порой се изсипа в Плевен

Други интересни