ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Агресията от страна на официалната държавна власт спрямо обикновения гражданин излиза извън контрол! Предупреждавам.

Надявам се, че всички видяхте клипа, разпространен в мрежата на Фейсбук, на който се вижда ясно как полицай и „шеф на контрольрите“ в градския столичен транспорт натискат с коляно върху главата безпомощен младеж, хвърлен в калта – нямал билет и „отказал да се легитнимира“!

Всички медии дадоха широка трибуна на така наречената „Градска мобилност“, както така представиха само едната страна. Нито един репортер не беше изпратен при момчето-жертва на полицейски произвол. За свободните и независими от властта медии – до тук.

Държавата България е в ръцете на мафия! Ние нямаме правова държава, нито имаме кой да гарантира законното функциониране на държавните и общински институции. Те са проформа – дългата ръка на мафиотските интереси. На всички нива в държната и общински власти са назначени мутри! Бандити. Съвсем официални „служители“, но на практика рекетьори. Гражданите на България са заложници и не разполат със собствена държава! Засега.

Ще ви дам един пример. Лично аз се намирам на прага на собствения си дом. Пристига полицейски патрул във връзка инцидент, който няма никакво правно или процесуално отношение към мен. Единият селяк-полицай се засилва към мен и разпорежда „да се легитимирам“. Отговарям му, че съм в дома си и когато съм там не нося личната си карта в джоба. Зареден с агресия към всичко и всеки, без да помисли и анализира реалната ситуациа, както и служебните си и моите граждански права, полицаят-агресор, разпореди арестуването ми и отвеждане в полицейски участък – заради това, че личната ми карта не е в ръката ми.

Забелязвате ли – същата „опорна точка“, като на момчето от автобуса! Каза ми, че го гледам лошо и това не му харесва.

Впрочем, за последното позна. За ареста ми съобщи по радиостанцията на дежурния си офицер. След като реши, че си е „вързал гащите“ достатъчно здраво, отказа да вземе предвид предупреждението на колегата си да спре, защото са извикани по сигнал за друго нещо, както и фактът, че съм на прага на дома си. Другарят полицай пристъпи към изпълнение на разпоредбата си, но след първата крачка беше предупреден с напълно спокоен тон, че ако стъпи на прага на дома ми ще бъде убит, независимо от последствията и облеклото с което е облечен. Направих крачка назад и го оставих да помисли, защото видимо психиката му блокира.

Заплаши ме още няколко пъти с думи, но агресията му утихна. Селските му навлажнени от глупост очи срещнаха поглед, който вероятно му каза, че това е краят.

Обърна си и си тръгна!

Защо пиша това! Не заради себе си, нито заради гражданите. Обръщам се към всички лица, упълномощени с някаква законова власт. Господа, вие имате отговорност, различна от тази, която понякога завладява бедните ви души. Помислете на кого сте призвани да служите!!!

Ние, засега, ще се пазим от вас. Знаете защо! Пазете се и вие, защото животът е дар, но и лична отговорност…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков             http://afera.bg

Предишна статия

ВСИЧКО Е СЛЕДСТВИЕ НА ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ И ЛИПСА НА КОНТРОЛ!

Следваща статия

И ПРОТЕЧЕ ВСИЧКО, СТРОЕНО В СТАБИЛНИТЕ БИБИВИ ГОДИНИ…

Други интересни