НАЙ- ПОСЛЕ….

Автор: Няма коментари Сподели:

    Улиците в Хисаря са общинска собственост. Общината  ги поддържа,  ремонтира и ги прави удобни за гражданите. Улиците са, за да служат на хората. 

Но има една улица в Хисаря, която се намира зад бившата сладкарница „Тонуса”. Точно за нея не би могло да се каже, че се използва от гражданите, защото минава край богата къща и няма изход към централния булевард „Иван Вазов”.

   Преди много време  в „Тракийски Свят”поместихме снимка, на която ясно се вижда как е заградена тази улица. Заграждането е станало при управлението на инж. Ганева.

     За да сме честни, трябва да кажем, че това е улицата, на която живее майката на  общинския съветник –  инж. Бойко Гавраилов.

    Друг общински съветник –  инж. Ненко Костов, при който са отишли граждани,  отиде в общинската администрация и провери това улица ли е, или не. Да, съществува в кадастралния план като улица.

    За заградената улица  се възмущават и граждани, които са се обърнали към общински съветници.  Затова Ненко Костов открито попита кмета на общината – инж. Пенка Дойкова кога ще бъде отворена тази улица. Това стана  на заседание на Общинския съвет.

     И ето че почти три години, откакто в този сайт се появи сигналът, най – после Дойкова  се е разпоредила улицата да бъде разградена. Все пак публичното оповестяване на някой грешки на стари кметове, най – после имат отзвук в ушите на сегашния кмет. Макар че това би могло да стане много по – рано, тъй като  старият кмет – инж. Пенка Ганева е общински съветник.

    Заграждането беше извършено от хора на „Чистота, озеленяване, строителство и ремонт” – общинското предприятие.  Разграждането ще се извърши също от тях.

                                 Тракийски Свят

Предишна статия

НАД МИНИСТЕРСТВОТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА Е НАДВИСНАЛ ТЪМЕН ОБЛАК…

Следваща статия

Ивет Лалова спечели бягането на 200 м на турнира от Диамантената лига по лека атлетика в Стокхолм

Други интересни