ДАЛИ ВИЦЕТО КАРАКАЧАНОВ НЕ Е В ЩАТСКАТА ПРОГРАМА ЗА ЗАЩИТА НА ДОВЕРЕНИ ПОЛИТИЦИ, ИЗВЕСТНА КАТО „Strictly Protect“?

Автор: Няма коментари Сподели:

Вече съм убеден: има заговор на държавно ниво за тоталната медийна защита на Красимир Каракачанов! При аферата „Десислава Иванчева“ е кристално ясно, че вемереовецът Петко Дюлгеров е посредник при подкупа в „Младост“, а може би и нещо повече. Но нито една телевизия не смее да попита военния министър как така негов съпартиец и водещ в неговата телевизия „България 24“ е главно действащо лице в аферата. И защо телевизията начаса изтри всичките му предавания? Пълна тишина!

Преди три години тефтерите на Цветан Василев показаха, че Каракачанов е бил редовен посетител на банкера. Той се оправда, че бил при Василев не за себе си, а за да ходатайства за други хора. От това уличаващо признание не последва нищо – нито прокуратурата подгони Каракачанов, нито медиите го разковаха.

През 2013-а ВМРО вкара евродепутат с парите на банкера, което направи Джамбазки най-скъпият евродепутат за всички времена, чийто мандат „тежи“ 3 милиарда лева. Но и от това не последва нищо. Оглушителна тишина!

По мой сигнал Военно-окръжна прокуратура води разследване срещу министър Каракачанов за корупция във военното министерство. След като дадох показания пред военен прокурор преди четири месеца, обявих това във Фейсбук. До днес нито една телевизия не смее да попита министъра за това разследване. Страх ли, що ли?

Тези дни френският „Нувел Обсерватьор“ излезе с разкрития за криминална търговия с български паспорти, купувани от албанци в Македония и Косово, в дъното на която са обитателите на вемереовската централа на „Пиротска“. И пак гробно мълчание в медиите!

Наскоро в една телевизия ми бе казано, че срещу всеки в тази държава може да се говори критично, но за Каракачанов нещата били деликатни и трябвало да сме по-предпазливи…

Почвам да вярвам, че имаме вицепремиер и силов министър със статут на недосегаем. Или Каракачанов е влязъл в щатската програма за защита на доверени политици, известна като „Strictly Protect“. А може би и двете. След като всички се страхуват от него, какво друго да мисля?

–––––––––

Преди седем години изтекли дипломатически документи в „Уикилийкс“ показаха, че по предложение на посланик Байърли у нас има трима „стриктно защитени“ по тази програма: зам.-министър на отбраната Соня Янкулова, ген. Никола Колев, Елена Поптодорова.

велизар енчев                                                  Велизар Енчев              http://afera.bg

Предишна статия

ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР? С НАСИПНИЯ ТЮТЮН, МОЛИМ ВИ СЕ!

Следваща статия

Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди и сега…

Други интересни