В БЪЛГАРИЯ ИСТИНИТЕ СЕ ДОКАЗВАТ ТРУДНО, ОСОБЕНО НЕУДОБНИТЕ И ГРОЗНИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако не Ви се четат закони, запомнете най-важното: 7-те основни правила за самосъхранение и оцеляване в „правовата и демократична“ РБ!

1. Не вярвайте в полицаи, прокурори и съдии! Вярвайте в Бог! Носенето на пагони и тоги въобще не гарантира почтеност и справедливост! Откакто е възникнало правосъдието, до момента жертвите на узаконено беззаконие, на извратено и превратно ползване на правосъдната власт, на полицейски, прокурорски и съдебен произвол са огромни! Най-светлите и прогресивни хора, които са били духовни водачи на милиони хора, които са определяли човешкия прогрес и възхода на човечеството са били убити чрез съд, като Исус, Сократ, Бруно, Левски, Ганди, Мандела и много други! Убитите „законно“ от съдилищата на инквизицията, военни трибунали, съдилища на диктатори и „избрани на случаен принцип“ и правораздаващи „В името на народа“ в псевдо демократичните държави дали не са повече от убитите при престъпления?!

2. Не правете уличаващи Ви самопризнания без адвокат! Още по-добре, не говорете нищо без адвокат! Все някак си ще издържите да стискате зъби при полицейското задържане, което не може да е повече от 24 часа!

3. Преди да подпишете какъвто и да е документ, го прочетете внимателно и ако нещо не Ви е ясно – не подписвайте! Никога не се отказвайте писмено от ваши права!

4. Когато сте в учреждение и искате нещо, на което имате право, не се поддавайте на манипулации на чиновници, полицаи, прокурори и съдии, които Ви увещават, да се откажете от искането си или да дойдете друг път! Щом законът Ви е дал право – никой от тях не може да Ви го отнеме!

5. Никога не се предавайте при първия неуспех! В България истините се доказват трудно, особено неудобните и грозните! Правата се признават още по-трудно, особено когато те са против интересите на тези, които са длъжни да ги признаят и уважат! Голяма част от истините и правата се признават след много борби и ядове, чак на третата инстанция или дори след нея – от Съда в Страсбург!

6. Не забравяйте злото и никога не прощавайте, освен на деца, жени и идиоти! Особено на лицемери, предатели, душмани и изедници с власт!

7. Борбата срещу злото, душманите и народните иэедници е вечна и е през целия ни живот! Затова докато сте жив, трябва да сте силен, смел и в пълна бойна готовност! Учете децата и внуците си да са бойци, за да не са роби и слуги! Не се срамувайте и споделяйте със всички това което Ви е причинено от хора злоупотребяващи с дадената им власт, особено ако те са полицаи, прокурори и съдии, за да го знаят и да се пазят, за да не се мултиплицира злото!

                          Адвокат Владислав Янев                       http://afera.bg 

Предишна статия

17 АПРИЛ 2018 ГОДИНА – СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В ХИСАРЯ

Следваща статия

ЦАЦА, ТЕ СА СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО, В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И СА СТРОГО ОХРАНЯВАНИ ОТ НСО… ЕЙ ЗАТОВА ДЪРЖАВИЦАТА НИ ЗАГИВА!

Други интересни