Излизането от тази хватка не става със срамни договори нито с празни надежди!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Външнополитическото ни недоносче Захариева вече говори от името на целия свят. От наше име й е твърде малко. Тя е дълбоко просветена, с нея се съгласуват военни операции на НАТО, ръководи екипи по международна сигурност и между другото управлява с наполеонов замах българското външно министерство. Предупреждава Асад, размахва пръст на Русия, говори на ухо на всички световни лидери. Господи, каква жена! Каква камбанария!

Какво да кажем за воеводата-министър. Откъдето й да го погледнем, все е смешен. И като чуя уверението му, че няма основания за вдигане на българската армия в бойна готовност, направо припадам. Другарю Каракачанов, ако не съм аз и такива луди глави като мен да дойдем запас в трудни за България времена, няма кой друг да умира за тази ограбена и заразена с престъпност бедна държава. Ако не облека отново офицерския си шинел, дебелите ви задници ще бъдат разкъсани без да разберете как и защо. А ако разчитате на НАТО да пази България в световен конфликт означава, че сте пълни олигофрени, за които първи трябва да се погрижим.

България, приятели, не е Борисов! Нито неговата политическа и клиентелистка пасмина. Докато не приключим завинаги с тези престъпни говеда, България ще остане заключена на кръстопът в желязна хватка между четири империи. Излизането от тази хватка не става със срамни договори нито с празни надежди!!! Става с разум, какъвто дебелите ни оядени и напити с кръв политически въшки не притежават…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков

Пламен Марков – поздравления 

Да сте жив и здрав господин Марков. За съжаление България е на Борисов и на неговото политическо недоносче ГЕРБ. И не Борисов я взе, а всички ние му я дадохме даром. Вече близо десет години го оставяме – него и клиентелистката му клика да е във властта и да се разпорежда с родината ни като с бащиния. И за тези години оставен безконтролен и свободен Борисов унищожи всичко и най-вече едва формиралото се и осъзнало се като такова наше гражданско общество. Всички сме големи смелчаци пред компютрите зад клавиатурите и толкова. Но всичко това започна още в далечната 1989 година с формиране на една продажна по съществото си политическа класа от няколко партии на статуквото, и не един и двама „спасители“ и „благодетели“ на които позволихме не само да ни лъжат, но и да ни ограбват. Едни и същи лъжци и измамници но под разблични имена се сменяха във властта, ние обикновените хора цвилехме щастливо на обещана някоя и друга стиска сено и така до следващите избори.

Но се случи и това – изборите в България нищо да не решават, а да решават тези които „броят“ бюлетините. И до като ние всички стоахме и безучастно гледахме ГEРБ си отигра играта – обсебиха цялата власт в страната и напълниха навсякъде свои неграмотни и некадърни, но верни и послушни боклуци. Направиха го навсякъде – и в съдебна и в изпълнителна и в законодателна власт с повсеместно и грубо фалшифициране вече за кой ли път на резултатите от всякакви избори – и парламентнарни и местни. Парламентарна опозиция – до колкото въобще я има е само на приказки с които са залъгва електората и нищо повече. От тук нататък сме на никъде, но за това сами сме си виновни.

                                                                                   http://afera.bg

Предишна статия

VIDEO

Следваща статия

…САЩ играят по нервите на Путин, той няма да реагира

Други интересни