СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ, КОГАТО РЕША ДА СЕ ПРАВЯ НА ТЪРГОВЕЦ, ЩЕ ОТВОРЯ КОЛ ЦЕНТЪР…

Автор: Няма коментари Сподели:

Струва ми се, че се завъртаме в един Параграф 22* – едно момче, работило в някакъв кол център, било търгувало с ембаргови стоки със Сирия. Ся, аз навремето регистрирах едно кафененценце, с около 10 места, може би 15, ако кафеджиите стоят на един крак… Та за тва нещо подписах над 200 страници книга, подвързана и прошнурована, с разрешените да продавам неща вътре. Туй на ХЕИ-то.

Имаше изискване например, сандвичът с шунка, който искам да продавам да съдържа 3,6 г леб само с три глутена вътре, не повече, 2.345 г. масло от свободно отглеждана крава в околностите на Париж и лист шунка от десния бут на швейцарско прасе, пасло на воля еделвайси. 

Няма да изброявам пожарникарите, общинските изисквания за височини на тавани, силата на водната струя в кенефа, колко да са ни изрязани ноктите и как да сме подстригани, както и ушите ни винаги да са чисти…

За мангизите, дето раздавахме на служби и службички, т.е. на държавата, съвсем законно, срещу касови бележки, също няма да ви разказвам. И изведнъж – НАЙ-ВАЖНИЯТ ИНВЕСТИТОР В ИКОНОМИКАТА на държавата /това, според разни важни особи/ – КОЛ ЦЕНТРОВЕТЕ се оказва, че могат да продават и атомни боНби, ако решат. И държавата ся тва разрешила го е?

Проверила ли е държавата дейността на тия така ВАЖНИ ЗА ИКОНОМИКАТА кол центрове? Има ли право изобщо нашата държава да ги контролира или те са неква друга държава? И кой носи отговорност за сделките на такъв ТОЛКОВА ВАЖЕН ЗА ИКОНОМИКАТА КОЛЦЕНТЪР? Собственикът или нещастникът, който работи там? Щото, ако не знаете, там работата е кошмарна…. Следващият път, когато реша да се правя на търговец, вместо кафене, ще отворя КОЛ ЦЕНТЪР, Ем гъзария, ем никва отговорност – сервитьорките да ги гонят хеитата.

„Тези водни спасители, които се внасят, трябва да имат сертификат за годност“ – министерката на туризма.

На това място Йосарян си направи харакири.

–––

*Параграф 22 – летецът Йосарян, се опитва да избегне убийствените полети, като иска да бъде освидетелстван за умствена непригодност. Според армейския психиатър доктор Даника обаче, самото искане е проява на здрав разум и затова не може отправилият искането да бъде обявен за луд

                               Виктория Тинтерова              http://afera.bg

Предишна статия

Спрете с надпреварата във въоръжаване?

Следваща статия

СЛЕПЦИ ПЪЛНЯТ ДУПКИ…

Други интересни