Министърът на отбраната Красимир Каракачанов…

Автор: Няма коментари Сподели:

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който пиарно проглуши ушите на куцо, кьораво и сакато, как ще ни спасява от падналата китайска станция, и как не трябвало да пипаме онова, което щяло да падне, по Нова телевизия изрече, че всъщност възможността да падне тук китайската станция била … 0,1 процента.

Ама както бил казал шопа – за вас 0,1 процента, ама за мене 100 процента…

Нямаме какво да добавим към „брилянтната“ тъпотия, на която пропагандно ни подложи военното министерство. Като бонус и услужливият към властта Медникаров и планетариума на Военно-морското училище във Варна, откъдето пък рекоха, че: „Очаквахме това да се случи малко по близо до България, до Африка. Станцията обаче падна по-далеч от нас“.

Не е истина просто с какви тъпотии се занимава така нареченото ни министерство.

Иначе Каракачанов ни обади още, че „България се е присъединила към Запада още през Средновековието“ и  че „Не съветвам никой, който и да било за нарушава българското въздушно пространство, ние ще реагираме“. Как и с какво ще реагира, се сетихме веднага – като с китайската станция. Важното е лаф да става и Каракачанов да отменя и да раздава заповеди. Щото е бир парче министър, нъл тъй?

                                     Afera.bg                         http://afera.bg

Предишна статия

Трите превъплъщения на Борисов…

Следваща статия

В ХРАМА НА ДЕМОКРАЦИЯТА НИ Е ПЪЛНО С ТЪРГОВЦИ И ВМЕСТО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ, ИДИОТСКИ СЕ ПИТАМЕ – „МИ КОЙ ДРУГ ДА ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА?“

Други интересни