“Ракът е лечим! Моята рецепта е помогнала на много хора”

Автор: Няма коментари Сподели:

Ето какво казва Отеца: “Ракът е лечим! Моята рецепта е помогнала на много хора”…

Францисканският монах и учител, отец Романо Заго от Бразилия в продължение на години изучава лечебното растение алое и е създал специален лек твърдейки, че, наред с други неща, предотвратява и лекува рак. 

Това е, което той публикува книгата „Ракът е лечим“. Съгласно показанията на отец Романо, много от пациентите, лекувани по този начин са с тумори на матката , на гласните струни, на гърдата, на простатата, на мозъка, на дебелото черво, пикочния мехур, левкемия …

Рецепта срещу рак

Приготвяне: За рецептата се препоръчва алое арборесценс , което е много по-силно, отколкото алое вера. Опитайте се да намерите този тип. Въпреки това, ако не сте в състояние да намерите алое арборесценс, може да вземете и алое вера, което има подобни свойства, но само по-слаби.

Листата с тегло 300 грама се измиват, нарязани на малки парчета се поставят в смесител. Добавете един кг. мед и 5 супени лъжици силна алкохолна напитка, която служи за по-добро усвояване при консумация. Ако не пиете алкохол, използвайте естествен ябълков оцет в същото съотношение. 

Блендирайте сместа в продължение на 2-3 минути. Поставете напитката в стъклена бутилка, която ще съхранявате изключително в хладилника.

 Разход: Вземете 1-2 супени лъжици най-малко половин час преди хранене три пъти на ден. Преди да използвате, бутилката се разклаща добре. В началото вземете 1 супена лъжица три пъти на ден, а след това можете да увеличите дозата до две. 

Сместа от рецептата е достатъчна за 10-12 дни употреба. Пийте всичко това. След това се прави пауза за 10 дни и се повтаря лечението, както е необходимо. Лечението може да се използва заедно със западните медицински терапии. 

                                                                                                          Източник stara-bulgaria.eu

                                  Споделете статията! Нека повече видят рецептата на Отец Заго!

                                                              https://informaciq.info/otec57/

Предишна статия

Руски духовници в Regions.ru: Президентът на треторазредна България ще го е срам за своите думи…

Следваща статия

РАЗПАСАНА ДЪРЖАВА… 44 ПРОЦЕНТА ОТ ДЕЦАТА – КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

Други интересни