Пеевски посочил Борисов за сделката с ЧЕЗ на съвещанието при Доган

Автор: Няма коментари Сподели:

Делян Пееевски

Депутатът от ДПС Делян Пеевски обяснил на Доган, че няма нищо общо със скандалната сделка по придобиване на ЧЕЗ. Това станало по време на 4-часовото съвещание на ръководството на движението при в Бояна.

Делян казал че притежава документи, които сочат към други кръгове, най-вероятно свързани с премиера Борисов, които стоят зад купуването на ЧЕЗ. Това разкри пред Фрог нюз депутат от ДПС.

Почти през цялото време е била обсъждана ситуацията, която се създаде след избухване на скандала с купуването на ЧЕЗ от Гинка Върбакова. Доган искал да разбере какви са козовете на движението да може да претендира за пряко участие във властта.

Било взето решение да се атакуват действията на патриотите, за да се вбие клин в кабинета „Борисов 3“. Това можело да стане чрез разкриване на топлите връзки на партия „Атака“ с политически и бизнес кръгове в Русия.

На 5 март активът отново ще се събере и ще вземе решение какъв курс да поеме ДПС през следващите месеци. Единият вариант е сваляне на правителството и предсрочни избори. Другият е радикални промени в сегашното управление като движението измести „Обединените патриоти“.

https://frognews.bg/politika/peevski-posochil-borisov-sdelkata-chez-saveshtanieto-pri-dogan.html

Предишна статия

”Говорить Москва” зад Гинчето…

Следваща статия

ВСЪЩНОСТ БОРИСОВ НЕ ПРЕГОВАРЯ ЛИ СЪС СЕБЕ СИ?

Други интересни