ДА ЗВУЧИ ЛИ ХИМНА ПРЕДИ СЕСИЯ?

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Андон Андонов – общински съветник от Национален фронт за спасение на България и координатор за  областите Пловдив, Стара Загора, Хасково даде пресконференция в Карлово, към която проявиха интерес средства за информация от Карлово, Хисаря, Пловдив.

На пресконференцията бяха поканени Костадин Гаров – общински съветник  в Пловдив и координатор на НФСБ  за България, Пламен Николов – общински съветник от Национален фронт за спасение на България  в община Калояново и общинския съветник от НФСБ в Хисаря – инж. Ненко Костов, присъстваха също и други гости.

    Андонов разказа, че е внесъл ДОКЛАДНА ЗАПИСКА с предложение на Общинския съвет в Карлово преди започване на заседанията да се слуша химна на Република България. Подкрепили са го съветниците  от ГЕРБ, трима от БСП, но за учудване на всички, тези, които са били против, са съветници от  ВМРО и АТАКА. Преди време тези двама съветника са се обявили са „истински патриоти”.

    На пресконференцията се изказа и Костадин Гаров – химнът звучи от няколко години  на заседанията на  Пловдивския общински съвет. Това вдъхва чувство на родолюбие и ги стимулира да вземат правилните решения.

     Предложението да се слуша химна в Народното събрание дойде точно от “Обединени патриоти”, инициативата беше наша и беше прието –  припомни Гаров.

 Изказа се и Пламен Николов – общински съветник от Национален фронт за спасение на България  в община Калояново и заяви, че ще сподели тази идея със съветниците от Общинския съвет.

    Съгласие и одобрение по темата изрази и общинския съветник от НФСБ в Хисаря – инж. Ненко Костов.

Стана ясно, че предстоят законодателни промени и идеята да звучи химна на България преди започването на сесия, може да стане национална. Това няма да спре общинските съветници да правят предложения в тази насока.Image title

                                                                           Тракийски Cвят

Предишна статия

Чешкият премиер Андрей Бабиш заяви…

Следваща статия

Бойко Борисов: Този път оставки няма да има, ще ги разнищя…

Други интересни