Сковаващ страх е завладял медиите…

Автор: Няма коментари Сподели:

Сковаващ страх е завладял медиите. 

Шайка, скрита зад некоя си Гинка от Пазарджик, сложи ръка на тока на 3 милиона българи и всички тв-водещи пъхтят, сумтят и не смеят да произнесат сакралната думичка – ГЕРБ!

В държава, в която премиерът раздава на калпак пенсии и заплати и харчи бюджета като бащиния, енергийна сделка за половин милиард не може да мине без негово участие. И без послушната му енергийна министърка, която ама съвършено случайно 20 лета другарува с енергетичката Гинка.

Преди месец Б.Б. напоително разговаря с чешкия си колега. И за какво са си хортували двама мултимилионери в премиерски шинели? За ЧЕЗ, за какво друго!

А кой бе премиерът, продал държавната акция в ЧЕЗ през 2012 г., за която получихме смешните 82.5 млн. лева? Той, кой друг!

Две години по-рано гербаджийският премиер пееше друга песен, даже гневно поиска дивидентите от ЕРП-ата, непотърсени от държавата, откакто са приватизирани – т.е. за периода 2004-2009, като дори заплаши с ревизия на сделките…

Апропо, не беше ли Той главен секретар на МВР в царския кабинет, дарил на ЧЕЗ златната кокошка на българската енергетика? Тогава сливи ли имаше в устата?

А, да! Тогава генералът имаше други грижи – уреждаше генералното пълномощно на банката на Цветелина.

Някога Цветелина, днес Гинка!

Горката Теменужка! Изгоря като бушон. Бушон за милиони!

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ                                                   Велизар Енчев             http://afera.bg  

Предишна статия

Собственичката на ”Инерком България”, която купи активите на ЧЕЗ, отговаря на въпроси на БТА

Следваща статия

Nikolai Markov – Ще се оправят нещата в България…

Други интересни