Днес Волен е поискал преразглеждане на процеса срещу Апостола на свободата Васил Левски

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес Волен е поискал преразглеждане на процеса срещу Апостола на свободата Васил Левски. Това ме накара да се замисля върху факта, че премиерът ни се гордее с идиотията около себе си – Цецка, Цвета, Валери, Краси, Волен, Мозъка и другите. Няма друг извод.

Повече от явно е, че Борисов се кефи на безпрецедентното лицемерие около себе си, вместо сериозно да се притесни от факта, че е заобграден от добри хора, като Вежди, Тома, Антон и Волен. Тези апостоли на двумнението, лицемерието, двуличието и безхарактерността, утре ще шитнат Учителя си, като циганче бързовара на майка си.

А това, че Волен е умен е друга тема. Кратка тема, дет се вика. Защото, въпреки изявлението му, до този момент Али Саиб паша, представител на Османската империя и Цецка Цачева, представител на маматасиджаса, мълчат. И едва ли ще му се обадят, особено като знаем, че първият е мъртъв, а втората не може да работи с телефон. Но това дори не е толкова важно.

По важно е друго, а то е, че Сидеров е доста странен човек, да не кажа направо тежък психопат. Искал да изчисти името на Васил Левски?! От какво ще го чистиш, бе Волене?! От обвинение в убийство или от борба за свободата на България? От родолюбие или от саможертва в името на народа си? Сидеров обаче мълчи. Било важно да му се изчисти името за да бъде канонизиран Левски, като Светец, аргументира се атакиста-юдеист, като истински теолог-формалист.

Мен ако питате, на Волен трябва да му се забрани дори да споменава името на Левски, камо ли да го чисти. Виж, може да изчисти паметника му с четка за зъби, но не и да се изказва по темата. А темата, както и преди съм казвал, е деликатна. Толкова деликатна, че дори и Антон Тодоров трябва да мълчи.

Защото, уважаеми мои, в България по канон има само един Пророк и това е Бойко Борисов. Останалите около него са само ансамбълът на апостолите от 3-я мандат. Абе, нещо като 7-те джуджета, ама по-малки, и по-тъпи. Абе, като Волен, Тома, Антон и краварката в долния ъгъл. Абе, нещо като нож, нещо като цвете, изобщо като нищо друго на света.

А последното не е задължително хубаво. Въпреки посланието на Сароян, и в полза на мислите на Сидеров. Защото нали ви казах вече, Волен е странен човек, да не кажа направо психопат.

ВАСИЛ ПЕТЕВ                                                     Васил Петев      http://afera.bg

Предишна статия

Считаният за контрабандист Салам Фарадж съди Пеевски в Париж за $168 млн

Следваща статия

Над 80% от българските граждани живеят под прага за бедност в ЕС…

Други интересни