Николай Марков вещае…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                               Nikolai Markov

    В главата на всеки здраво мислещ човек трябва да има светната една червена лампа. Каквото и да каже или направи президентът Радев, той е задължен и има единствена цел – да вкара БСП в изпълнителната власт.

    Когато си зависим длъжник, правилата се определят от кредиторите!

    Въпреки това Радев ще има шанс да се еманципира и ако не се възползва когато това време дойде, той ще замине на мига след Георги Първанов, в блатото на безкрайна политическа агония. Причините са обективни и мисля, че Радев знае това.

    БСП отново във властта? Не благодаря! Не и докато излъчват овехтели послания и се държат като европейски партизани. И понеже зная, че да направиш революция в себе си не е лесна работа, оставам силно скептичен към червената шайка.

    Радев ще има един шанс и трябва да го получи от нас. Не от партиите на статуквото! Един единствен опит за политически полет. Ако президент-пилот не успее да хване вълната за качествена промяна в държавата ни, да се сърди на себе си…

                                                 Nikolai Markov

                                                 Другарю Борисов! Бойко!

    Ще ви го кажа директно с надежда да просветне лъч пред оглупелите ви политически очи. Светъл лъч. 99% от скритите и явни извращения в обществото са следствие от бедност. От нищо друго. Бедността е тежък порок! 

    Пред очите ми ти самият се превърна в чудовище, заслепено от алчност, лицемерие и себелюбие. Видях уважавани обществени колоси, които се превърнаха в исторически прах и видях как от пепелта се ражда нов живот. Напълно чист и неопетнен.

    Бедност! Това е проблемът. Българите са бедни, защото бяха ограбени, унижавани и унищожавани, отвътре и отвън, като във война.

    Ако политиците продължавате да се правите на разсеяни, цялата политическа класа плюс пажовете ви ще завърши пътуването си с катастрофа. 

    Толкова мощен и изненадващ апокалипсис, който ще заличи не само спомена за вас, а и гробовете ви няма да се знаят къде са. 

    Също като на вашите предшественици във времето. Запомни тези думи и никога не забравяй, че безплатен обяд в този свят няма. Няма и да има…

                                                               Nikolai Markov 

    След като агент Буда пое личен ангажимент пред европейските си господари по темата за конвенцията и се спъна в нея, играта загрубя. Помете ни разпоредено от бандитското ни правителство медийно цунами от записи, разкази на потърпевши и разкази със свободни интерпретации на темата насилие срещу деца. Лягаме и се събуждаме с десетки разбити детски и родителски психики, за които трябва да се сетим сами, че се налага да бъдат защитени само с конвенция! Няма друг начин.

    И понеже ми омръзна да слушам и гледам само за насилие срещу деца, предлагам да се разнообрази ефира със записи и видео от насилие срещу жени. Домашно насилие, сексуално насилие на работното място, извращения срещу майки на публични места и прочее актуални събития. Следващия месец да бъде посветен на записи с побой и изнасилване на джендъри, мендъри и всякакви други извънземни форми на живот.

    Единствено ме притеснява фактът, че за хилядолетното ни съществуване като държавата, децата и жените ни се оказаха незащитени от никой закон. Друг трябва да ги защитава отвън, защото отвътре има само насилници и нищо друго! Ако това е истина, обаче, майките и децата имат пълно основание да съдят престъпната ни държава, но за това демократично право всички политици мълчат, нали?

    И така, пасейки по тучни ливади стигнахме до тъй спасителното видеонаблюдение. Какво друго? Само, че прилагането на видеонаблюдение е в пълно противоречие не само с действащата Конституция, а и с редица закони. И когато видя подобно прилагане на контрол към моето дете и мен самия, аз ще заведа дело срещу недъгавата ни политическа класа. И ще го спечеля!

    Не защото съм против защитата на децата, а защото темата е деликатна и в никакъв случай не е лъжица за сикаджийски уста. Защото най-големият насилник на жени и деца, в нашия случай, е официалната държавна власт…

                                                             Nikolai Markov

    Процесът на заличаване на българската държава и нация е методология и политическо съгласие за видимо и невидимо налагане. Това на практика е необратим процес на асимилация със средствата на административно-политическа конюнктура, която е поставена в положение на пълна и абсолютна зависимост.

    Мащабът на вреда, която нанася партия ГЕРБ върху държавата не може да се осъзнае от средностатистическия човек, за разлика от съзнателните, които пък от своя страна са силно продажни и лукави в посока на оцеляването си.

    Дълго време нямах обяснение защо се строят нови пътища, училища, спортни и административни сгради в практически пусти населени места. Това методично действие на политическата мафия нямаше логично обяснение. 

    След няколко години такъв процес днес вече приемат официално законодателство за приемане на “работници” от държави външни за ЕС в размер на 500 000 човека. 

    Таргет групата и държави /Индия,Виетнам/ са нехристиянско население, което да бъде преселено и заселено у нас. Вече сме в търсена неотложна нужда! Българите се изселват, за да се заселят всички други, но не и с българско самосъзнание. И всичко това под формата на нужда от работна ръка!

    Този процес е в пълен в ход, докато ви занимават с глупости на тема пол и дискриминация. Не зная дали си представяте 500 000 човека у нас, размножени и интегрирани след 10 години пребиваване? Не зная също съзнавате ли, че се подменя националната география с включен турбо режим? Не зная, също, разбирате ли, че след кончината на 3 милиона пенсионери, която ще приключи бързо, следва краят на хилядолетна нация?

    Без изстрелян един куршум…

    Nikolai Markov                                                                    Nikolai Markov 

    Свободата на мислене и изразяване не е лъжичка за всяка уста.
    Вие гол ли отивате до магазина и ако не, защото се срамуватте от тялото си ли се обличате?
     Управление

                                                                 Nikolai Markov

    Относно деня на влюбените мога да препоръчам горещо само едно – първо се научете да обичате, преди да се влюбвате и разлюбвате! Не връзвайте каруцата пред коня! Нито като либерални типовете, които не знаят какъв пол имат до обяд и какъв ще бъде вечерта, нито като техни върли противници.

    Да можеш да обичаш не е проста работа и не е за прости хора. Това е сложен процес, много по-голям от проблематиката на половите органи и свързаната с тях физиология. Единици хора в света могат да обичат, останалите могат само да се стремят към подобно съвършенство. Лично аз не празнувам деня на влюбените, защото са ме срещали подобни метеорологични явления и никак не съм бил щастлив. Никак.

    Накратко казано, не познавам и не съм срещал умен човек, изгарящ в огън от пълно щастие!

    И въпреки мен и противно на каквото мисля аз – честит празник на влюбените…

Депутатските заплати се вдигнаха светкавично с едни триста лева! 

Ей тъй, между другите изприказвани и направени глупости. 

Да си имат 6-7 хиляди лева на месец хрантутниците плюс още толкова от касичките на партиите в парламента!?

За пенсионерите 6 лева, за полицаите 50 лева, а за майките и децата – една конвенция ще им свърши работа…

Фалшивите новини са леко стрелково оръжие, пред атомната мощ на заблудата. Гнус ме е от фалшиви политически речи, фалшива журналистика и всякаква липса на обществен баланс. 

Срещам и виждам все повече масова смърт около себе си и съм безсилен, дори със слово пред нея. 

Не, не съм отчаян! Длъжен съм да продължа напред, дори да стъпвам върху трупове в името на живота. 

Онова усещане за него, което сме задължени да предадем нататък, без да се огъваме пред суетата и без да имаме милост към вероломните между нас.

Няма по-голяма ценност за човека от друг човек!

Животът е съществувал милиарди години без хората и ако продължим този порочен, алчен модел животът няма да се поколебае да продължи и без нас. 

Впрочем, така или иначе ние вечно пътуваме нанякъде, в повечето случаи без да съзнаваме накъде…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Борисов и Пеевски нямали нищо общо. А ”Булгартабак” какво е?

Следваща статия

Октай пред Фрог: Борисов получи звучен шамар с въпросите на Румен Радев

Други интересни