Nikolai Markov – днес, анализи и прогнози…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                           Nikolai Markov

Слушах по едно радио виден военен експерт. Надълго и широко разви правителствената теза, че където не достигали сили на НАТО, българската армия щяла да ги подкрепи. 

Така ще функционирала нашата национална сигурност- където не достигат военни сили на НАТО, тримата от запаса ще решат проблема.

Не ми остана никаква човешка емоция след като сикаджия, бивш нереализиран пожарникар пое държавната кормило. 

И като гледам колко хиляди отрепки е събрал около себе си на всички нива, направо се замислям за спешна нужда от напълно нова република.

 Старата вече замина на военна служба като санитарен взвод по натовските бойни полета…

                                           Nikolai Markov

Европейска практика било придобиването и управлението на стратегически части от икономиката на държавата ни през офшорки, единствената цел на които е “укриване на данъци” и “пране на пари”!?

Защо няма европейска практика чрез която аз да имам лични документи, валидни в цял свят, но да не се знае кой е собственика на тези документи? Досещате ли си какви неща бих свършил с тях!
………………………………………………………………………………….
Убеден съм, че най-важната “европейска практика” е да ни правят на глупаци – наши и международни престъпници да обират съвсем законно лоялните към страната си граждани. Това е всичко по темата.
………………………………………………………………………………….

И когато говорим за европейски ценности, нека пропуснем темата за офшорките, защото те отдавна са предпоставка за предстоящата нова световна революция. Някой хора се събуждат само от миризмата на барут и обикновенно твърде късно за самите тях..

                                           Nikolai Markov

След като получиха заветния СМС от капо де тути председателя, депутатите от ГЕРБ гласуваха като един закона на дебел Делян, при това, без последния да е стъпвал в парламента. Причината е, че хронично неприсъстващия чалга-законотворец е единствения човек в сикаджийското гето, който може да обере и да защити обраната банка, без да е влизал в нея…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Властта изпрати жандармерия срещу протестиращи във Видин, които искат магистрала

Следваща статия

Кеворк Кеворкян ЮНКЕР РАЗРОШВА И ЦЕЛУВА

Други интересни