ДРУГАРЮ ЦАЦАРOFF, ПЪРВО ПРЕБОРЕТЕ КОНТРАБАНДАТА КАТО ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА 10 МИЛИАРДА, ЗАПОЧВАТЕ ДА СЕ ИЗГУБВАТЕ В ПРЕВОДА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Другарят Борисов, другаря ЦацарOFF и другаря Пеевски запретнаха ръкави и в единен юмрук ще борят контрабандните цигари, каквото и да означава думата „борба“, за тези три вечно гладни особи.

Предлагам им първо да преборят контрабандата, която се извършва като държавна политика, защото там става въпрос за загуби от порядъка на 10 милиарда годишно. Сума, достатъчна за много неща. В противен случай ще си помисля, че държавната мафия не обича пазарната икономика и е готова да унищожи „конкуренцията“ на прогресивни, в бандитските среди, граждани.

В крайна сметка от страна на държавната власт и от другата страна стоят само престъпници, не праведници!

А ако мотивирано преосмислят безмилостно жестоката борба с контрабандата, може да отчетат дейност на Женски пазар! Да се разходят там и да видят с очите си как на всеки десет метра се продават контрабандни цигари от наши братя роми, а в същото време униформени полицаи стоят на метри от тях с гръб и гледат с надежда към европейското си бъдеще!

Това очевадно за всички граждани престъпление за много милиони, с цел запълване на политически черните каси, без участие на властта ли се случва?

Другарю ЦацарOF и вие поставен от Онзи, който ви избра на поста „политик-магистрат“, започвате да се изгубвате в превода. Това е нормално аморфно състояние и искрено се надявам, че не сте вече толкова гладен, както преди заемане на височайшия пост…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                    Николай Марков       http://afera.bg/

Предишна статия

ХАЙТОВ БИЛ ЧЛЕН НА БКП… МЕРЗОСТТА НА ФАЛШИФИКАТОРИТЕ…

Следваща статия

Пеевски моли НАП, КОНПИ, Цацаров и ДАНС да проверят милионите и имуществото му

Други интересни