Речта на Доган в превод…

Автор: Няма коментари Сподели:

Ахмед Доган

Гражданско сдружение БОЕЦ преведе традиционната новогодишна реч на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Ето какво каза той между редовете:

“Поне веднъж в годината и аз трябва да кажа нещо, за да си опрадвдая милионите, които плащате за моята охрана, за сараите ми и за слугите ми.

В международен план Путин и Ердоган се разбраха. И сега освен Путин, трябва да слушам и Ердоган. И от Москва и от Анкара ми казват, че Буда им служи вярно и не трябва да го пипаме. И няма да го пипаме, не че някой е и искал да го сваля… Бойко Борисов няма алтернатива. КАТЕГОРИЧНО! Няма по зависим и удобен човек от него в момента, в контекста на европредседателството, все едно, че моите господари Путин и Ердоган чрез него ще бъдат председатели на Европа. 

Във вътрешно политически план нашите приятели от патриотичния фронт си вършат перфектно работата. Плюят, лаят и държат електората в напрежение. (Мента, подсети ме да пратя на Воленчо още пет милиона, да си цъкат на Варадеро с Далаверката и Красчо-прасчо)

Нашите хора по места са гладни. С Бойко съм се разбрал, ние ще му крепим бандата на власт, а той ще ни пусне няколко милиарда от баницата. Миналата седмица на заседанието на Министерски съвет вече направи първият транш. Имаме обаче един малък проблем. Той е проблем на обичаният ни син Делян, значи е проблем на всички. Проблема се нарича Булгартабак. 

Докато държим Цацаров и прокуратурата всичко е ок, но се разлаяха и чужди кучета и трябва да решим проблема по класическият начин – няма Булгартабак-няма проблем! Закривайте! Тази кокошка вече снесе няколко милиарда. Сега Идва Белене, новата златна язва. Народа плаща!

И накрая, пожелавам на всички ви , сменяйте си гардероба, купете си още по широки дрехи, предстои яко лапане и дебелеене!

Вечно ваш господар, Ахмед Сава Доган”

НА НЯКОЙ НЕЩО ДА НЕ МУ Е ЯСНО?

https://frognews.bg/novini/rechta-dogan-prevod-boets-predstoi-iako-lapane-debeleene.html

Предишна статия

Патриарх Неофит отслужи всенощно бдение за Рождество

Следваща статия

Вярвате или не, на Бъдни вечер винаги се слагат 7, 9 или 11 ястия

Други интересни