Ние сме втора серия диктатура на пролетариата

Автор: Няма коментари Сподели:

Арман БабикянИзточник: БГНЕС

2018 г. се очаква да бъде интересна. Нивото на търпение на българските граждани е на изчерпване и вероятно ще има сериозни обществени вълнения, прогнозира пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.

Учените от БАН протестират, ръководството му обаче се държи кротко, дипломатично и двояко. Учените са наясно, че проблемът е много по-дълбок и той трудно се решава с подхвърлен милион, както днес бе съобщено, че се отпускат на Академията 15 млн. лв.

В плановете на този кабинет отсъства цялостна политика. Не можете да развивате модерна икономика, базирана на откритията на българските учени и ние да имаме автентични продукти, които да са конкурентни на световните пазари. Смартикономиката и икономическата революция ще се случат без нас. Иначе тя ще се случи благодарение на нашите учени. Не може една заплата в БАН да е 500-600 лв., а някой, който шофира автобус, да взема много повече. 

Ние сме втора серия на диктатура на пролетариата. Хората не харесват Борисов. ГЕРБ ги харесват около 30%. Големият шанс на управляващите и партията на Борисов е, че останалата част от политическия ландшафт не е добре структуриран. Иначе отдавна този човек щеше да бъде свален от власт и страната ни щеше да тръгне към демокрация. Неговият късмет е всъщност в неспособността на другите. 

Обявих, че ако за критиките ми ми се готви арест, то сега е моментът. Това е предупреждение, че, ако някой има намерение да се разправя с хора, които се готвят да предприемат радикални мерки за сваляне на един диктаторски режим, сега е по-удобно да го направи.

https://frognews.bg/politika/arman-babikian-frog-nie-sme-vtora-seriia-diktatura-proletariata.html

Предишна статия

КОЩЕЛАКОВ СЕ ЯДОСА, КУКОВСКИ НЕ ГЛАСУВА

Следваща статия

Слънчев бряг на Маджо, Созопол на Маргините и плаж Отманли на Доган

Други интересни