ТОЗИ ХАМЕЛЕОН Е СИМВОЛ НА ПОКУПКО-ПРОДАЖБИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

Автор: Няма коментари Сподели:

СИДЕРОВ СИЯЕ ОТ ЩАСТИЕ В БИ ТИ ВИ – ЯНКИТЕ НЯМАЛИ ОБСТРУКЦИИ КЪМ ПЕРСОНАТА МУ! ПРАВ Е АТАКИСТЪТ – ЧИЧО САМ НЕ ДЪРЖИ НА ХИГИЕНАТА НА МЮРЕТАТА СИ

„Няма никакви обструкции от САЩ и Европа за това, че ОП са във властта“, казал смирено в Би Ти Ви Волен Сидеров и е напълно прав. След като антинатовецът Сидеров стана натовец, американофобът Сидеров стана американофил, рублофилът Сидеров стана русофоб, естествено, че няма да има обструкции от Чичо Сам. Пък и янките не държат на хигиената на мюретата си, стане ли дума за военни бази и шистов газ на чужда земя.

А кво стана с оня щатски посланик, гонен от Сидеров по нощите в софийските кафани, за да плати милиони долари наем за американските бази? Същият, заплашвал Сидеров с убийство и заради когото атакистът рева от парламентарната трибуна и искаше охрана. 

А, да! И с Джеймс Уорлик Сидеров се помири. Той с к…..е на Бойко се помири, та един посланик ли ще му се опре. Щото Волен вече е лобист за американските бази, а не техен душманин. Иначе на дебилния си електорат праща коледни картички с уважилия сватбата му руски посланик.

Този хамелеон е символ на покупко-продажбата в българската политика и на публичната търговия със съвести. Всичките му крясъци и истерии бяха за едно – да напълни портфейла, да смени рублите с долари, след което да смени и флага. Скоро ще смени и държавата – я на Сейшелите, я на Варадеро, я в някои от офшорките си…

Ама да му берат гайлето руснаците, които още му плащат.

велизар енчев                                                   Велизар Енчев             http://afera.bg

Предишна статия

ЛИКВИДИРАЙТЕ ДЪРЖАВАТА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!

Следваща статия

ФИНАНСОВАТА СХЕМА РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И ПРЕЗ НЕЯ СА ПРОТЕКЛИ МИЛИОНИ, ЗА ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ ПО СХЕМАТА

Други интересни