Лидерът на БОЕЦ: Покажете Пеевски на гостите по време на европредседателството

Автор: Няма коментари Сподели:

Георги Георгиев

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, МАМИЦАТА ВИ ЛИЦЕМЕРНА?! Докарайте ги във Видин, за да видят истината за това, че превърнахте България в кочина! ”За гостите по време на европредседателството вече са избрани 5 звездните хотели, в които ще бъдат настанени. На гостите е осигурен избор между три вида възглавници, а интериора е изпълнен с естествени материали от дърво и гранит”

За 90% от българите избора е измежду три вида кренвирши – от 3,60 лева, от 4 лева и от 5 лева(за богатите)
Така ли ще лъжем чужденците? В златни клетки и с придружители от хотела до НДК и обратно по килими и пътеки от гранит? Като в Северна Корея? Що не им покажете ИСТИНАТА?! А? Мизерията до която доведохте милиони българи! Регионите, които ограбихте и източихте и превърнахте в гробища! Селата без селяни и градовете призраци с хора призраци! Животновъдите без животни и фермите без гъски! Пътищата изградени за милиарди, които убиват и водните цикли за още повече милиарди, от които градовете ни смърдят на кенефи, а водата стана три пъти по скъпа! Речните корита и диги за които усвоихте стотици милиони за укрепване и почистване и след всеки дъжд погребваме жертвите на наводненията! Покажете им истинското лице на България!

Покажете им как корупцията и некадърността убиват! Покажете им Пееввски! Покажете им Цацаров! И Буда, ти застани заедно с тях и посрещай гостите, така, както заедно с тях ограбваш и източваш тази държава! 
И на гостите от Европа ще кажа нещо! ТОВА ЛИ ВИ Е СОЛИДАРНОСТТА?! Да наливате милиарди в джобовете на мафията ни и да гледате как един народ бива убиван от шепа престъпници, а вие да се прегръщате с тях и да си избирате измежду три вида възглавници?! Скоро вашите сънародници и избиратели ще ви потърсят сметка за парите си, защото нашите крадливи боклуци крадат не само нашите пари, крадат и парите на европейските данъкоплатци.

 Ако, заради късогледството и дебелогъзието си не можете да видите истината, или не иската да я видите и да ни помогнете, поне не ни пречете. Българите можем да се преборим с душманите си, можем да се преборим за свободата си. Можем да се проборим с престъпната банда ченгета, мутри и комунисти, които съсипват и ограбват държавата ни, ако вие поне спрете да храните и угоявате тези свине! СПРЕТЕ ФОНДОВЕТЕ! От тях дебелите само станаха още по-дебели, а народа е все по-беден и нещастен. СПРЕТЕ ФОНДОВЕТЕ И НИЕ ЩЕ СВЪРШИМ ОСТАНАЛОТО. И тогава елате и вижте една истински свободна и демократична България. Не искаме ли това всички? БОЕЦ си водим битките срещу управляващата ни мафия, за справедливост и възмездие и тези битки са лакмус за това, кой кой е, за какво се бори и до къде е готов да стигне. 

Ще ви посрещнем и ще видим. Вие решавате дали ще се прегръщате със свинете, или ще чуете гласа на народа.

                                                                                            Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, фейсбук

https://frognews.bg/novini/liderat-boets-pokajete-peevski-gostite-vreme-evropredsedatelstvoto.html

Предишна статия

Докато има атомни бомби, катастрофата е неизбежна…

Следваща статия

The 13th Warrior 1999

Други интересни