ДЪРЖАВАТА НА СИК НЕ Е МОЯТА БЪЛГАРИЯ И ПРЕСТЪПНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ СА МОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО!

Автор: Няма коментари Сподели:

Българските политици са шутове. Винаги са били такива и е добре да помнят какво се случва с тях на всеки 50 години по тези земи. Те, обаче, не искат да знаят, защото имат своето оправдание за всяка беда надвиснала над България и причинена съзнателно или не, от самите тях. В крайна сметка всеки си получава заслуженото и ръката на Провидението го стига, независимо колко добре се е укрил и зад каква идеология върши безнаказани престъпления срещу род и родина!

Аз съм гражданин, а не поданик на тази държава и съм твърдо против избора на Саудитска Арабия за „геостратегически партньор“ на България. Цялото ми същество се бунтува срещу подобна мафиотска политика, която залага безброй бъдещи пепелища в нашата страна!!!

Саудитска Арабия обучаваше в лагерите си джихадистите, пуснати не само в територията на Сирия, но и по целия свят. Именно тези лица извършиха нечувано в новата история клане на невинни хора от редица държави в името на въвеждане на радикален ислям и експлоатирането му за световни политически цели.

Именно мафиотското ни правителство участваше в забъркването на цялата тази световна каша и политиците, които са замесени в това носят лична отговорност. Те не са виртуални лица, а много конкретни и имат имена. Днес се изживяват като герои на прехода към демокрация, но утре!?

Като български гражданин аз се разграничавам от решенията и действията на това правителство, както и от всичко свързано с тях. За мен те са престъпници, узурпатори на власт, поставени като управляващи чрез пълно фалшифициране на изборите, което е престъпление и последващо превръщане на държавата ни във феодален тип.

Искрено съжалявам, но държавата на СИК не е моята България и престъпните политици – не са моето правителство!

Моят граждански дълг е да кажа това. Който има учи, нека чуе, а който има личен интерес, над обществения – нека очаква последствията за действията си…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков               http://afera.bg

Предишна статия

Мисия Рияд: договори-балони или укриване на мръсни пари…

Следваща статия

ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ЛИ ДА ИЗНАСЯМЕ ОРЪЖИЯ ЗА ДЪРЖАВА, ВЪОРЪЖАВАЩА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА?

Други интересни