ЛОГИКАТА НА МАФИОТСКО-ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРОЦЕС…

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако следим логиката на мафиотско-политическия процес с така нареченото българско председателство, нещата стоят така:

Турция внася официален сигнал в централата на Интерпол, че дружеството „Булгартабак“ с логистиката на българското правителство извършва контрабанда на турска територия и ощетява икономиката със стотици милиони. Нали не мислите, че това е възможно без санкцията на Ердоган? От друга страна не е ясно парите генерирани по този начин за какво са се ползвали и по какъв начин са извършвани трансферите. Накъде? Извършва се и разследване от няколко разузнавателни централи за финансиране на терористична дейност!

Седмица след този официален сигнал от страна на Турция, другарят Борисов, в качеството си на вече председателстващ ЕС, прави изявление, че именно Ердоган е важен партньор!? И на мига застава пред него в колянно-лакътна поза, достойна за увековечаване. Защо ли?

Ако прибавим и българските политически частушки с музикален съпровод на тарантела към предстоящият интимен международен акт, ще се озовем право на площадката в Белене и новите стари чудеса за много милиарди, които се готвят да се случат там. Последствията ще са отново за нас, с минимален срок от минимум сто години!

Заключението ми е само едно. Борисов е вече ненужен и излишен, изхабен от престъпност и ползване инструмент, който става опасен пред новите предизвикателства. Неговата роля самият той вижда като собственик на нов публичен дом, но със стари проститутки. Лично аз не мисля, че ще успее, а и самият той вече вижда залеза си.

Играта ще продължи, но без него и без всички свързани с него. Голямото преразпределение на финанси предстои! Предстои и да се разделим с много внушени мафиотски илюзии. Пазете спестяванията, инвестициите и мечтите си, защото всичко лошо родено от мафията предстои да бъде погребано. А сами знаете, че покрай сухото гори и мокрото…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                               Николай Марков

Image title

                                           http://afera.bg

Предишна статия

„Търпението е незабележима форма на гниенето“

Следваща статия

БРУТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ В ДИРЕКЦИЯ „МЕСТНИ ДАНЪЦИ“ ВЪВ ВАРНА!!!

Други интересни