Десет години българите сезираме Брюксел със стотици сигнали…

Автор: Няма коментари Сподели:

                         Георги Георгиев

Десет години българите сезираме Брюксел със стотици сигнали за зверска корупция и източване на евросредства, за нарушаване на човешките права и превръщането на управлението в диктатура И РЕАКЦИЯ НЯМА.

Нямам нужда да ми казвате това, което ние ви казваме! Нямам нужда от статистика, а от действия. А вместо реални действия срещу управляващата ни мафия , Юнкер се целува и прегръща с Буда! И ако това ви е солидарността – МАЙНАТА И И НА НЕЯ! Докато в България хора плащат с живота си заради битката си с мафията и корупцията, еврочиновниците наливат милиарди в гушата на мафията ни и пишат доклади. МАЙНАТА ИМ И НА ФОНДОВЕТЕ ВИ! Те само направиха свинете ни още по дебели, мафията ни всемогъща, а народа чезне в мизерия със сто евро пенсии и двеста евро заплати, десет години след влизането ни в ЕС.

 И какъв “мониторинг” правите, дами и господа бюрократи от Брюксел? Къде в доклада ви има и една дума за ЦУМгейт? За НДКгейт? За СТОКИРАНЕ гейт? За ДАИгейт? За ОГРАДАгейт? За БОКОВА-МИТРЕВгейт? За мракобесните промени в НПК? Какво мониторинговате? Куфарчетата, които Буда ви носи в ЕНП ли? А вашите данъкоплатци занят ли, че милиардите им отиват в джобовете на Пеевски и Буда, в джобовете на корумпирани боклуци и престъпници? Е, ще се погрижим да разберат.

 И на българите имам да кажа няколко думи. Живеем в мутренска диктатура, управлява ни мафия, на власт са най-долните престъпници, които историят ни познава, които са способни да унищожат народ и държава само за да си осигурят личното богатеене и безнаказаност. И с това зло не може да се пребори някой друг, освен ние самите. Няма кой друг вместо нас да се бори за свободата ни. И няма кой друг да потърси отговорност на свинете за извършените престъпления срещу народа и държавата ни. Тази битка ще е жестока, защото мафията ще брани властта си докрай с цената на всичко! Тази битка ще се води на площадите защото нищо друго не дава резултати. Тази битка ще е между гражданите и мафията и ченгетата! Битка за живота ни, за свободата ни, за родината ни. За справедливост и възмездие. 

БОЕЦ водим тази битка.

 Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/liderat-boets-briuksel-znae-che-vlast-nai-dolnite-prestapnitsi.html

Предишна статия

В ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО – СЕСИЯ

Следваща статия

Има сделка!

Други интересни