ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ ПОПРАВИ АВЕРА СИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Това, което ще прочетете по-долу са два имейла изпратени на личната поща на Веселина Томова от професор Людмил Георгиев. Преди тях проф. Людмил Георгиев ми позвъни по телефона, но аз не приех обаждането. Умишлено! Това е моят избор!

На човек, който е храчил по мен мерзки плювни, ругатни и отвратителни лъжовни писмени конструкции, само защото аз в сайта ми АФЕРА по време на парламентарните избори КАТЕГОРИЧНО ИЗРАЗИХ ПОЗИЦИЯ, ЧЕ БСП – КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВРЪЩА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ВЛАСТ С БЕЗУМНАТА СИ КАМПАНИЯ И ШОКИРАЩИ ЛИЦА В ЛИСТИТЕ СИ  ЗА ДЕПУТАТИ, и само защото сред тези лица бяха неговите приятели – проф. Иво Христов и Тома Томов, телефон не вдигам. Който ме познава, знае, че имам един „черен фулмастер“.

А проф. Людмил Георгиев беше вече получил от мен втори шанс. Първият път, когато постъпи по същия неадекватен начин, бе когато бе акостирал при Касим Дал, и когато аз КАТЕГОРИЧНО, далеч във времето назад, бях изразила позицията си за мрачната фигура Касим Дал. Тогава пак чух отвратителни епитети и яростни плювни от страна на проф. Людмил Георгиев. Дълго след това, когато самият проф. Людмил Георгиев най-после очевидно бе вдянал що за стока е Касим Дал, ми се заизвинява и аз …простих, и му подадох ръка.

Месеци наред проф. Людмил Георгиев сипеше зловония по мой адрес в коментари под статии в АФЕРА и дори стигна дотам, че ме обвиняваше, че видите ли не друг,  а сайта АФЕРА върнала Бойко Борисов за трети път на власт /?!?!/. Тези коментари бяха изтрити от мен, защото дивашката истерия на професора премина в налудничава фаза, а и когато някой храчи върху ми, без да има и един логичен аргумент, освен че защитава в хистерия набутаните си в топлите депутски места аверчета, от моя страна има само едно действие – игнор!

Днес публикувам получените писъмца от проф. Людмил Георгиев, за да е ясно – че не „цялата интернет общност е „зомбирана от страх“, както манипулативно обяснява професорът, а защото заслужава тези изречения, с които ще му отговоря в прав текст:

Професоре, какви „революционери“ професори сте срещу Властта, ви видяхме! Кой е дебил и кой не, изобщо не ме интересува, но когато – аверът ти с пуловерчето громи „дебилите“, да се бе огледал под полата на Комедия с какви „дебили“ си уреди уютничкото „гражданско“ депутатстване. Ти и твоите аверчета – „граждански квоти“ – цвилехте и славославяхте по „граждански“ БЕЗЗЪБАТА, МЕРЗАВСКИ УДОБНА НА ГЕРБ, ТАКА НАРЕЧЕНА „ОПОЗИЦИЯ“ – БСП И ГРОМЯХТЕ ВСЕКИ, КОЙТО ПРОВИДЯ, ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ Е ДЕБИЛ, ЧЕ ТОЧНО БСП – КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВРЪЩА БОЙКО БОРИСОВ НА БЯЛ КОН.

Ти и твоите аверчета ревете срещу НАТО, а същите твои аверчета – професорчета мълчат като заклани под полата на „натовската“ Комедия.

Дали сме идиоти или дебили, не ти ще ми речеш, професоре! Аман от дървени философи, дето все бъркат стъпката и са напълно оперирани от дори елементарна интуиция. Ти колко пъти сбърка стъпката, а? И след като публично ми се извини в коментар след интервюто ми дадено пред Сашо Диков /впрочем с нищо по-различно от това, което пиша от ГОДИНИ!!!/, и след като ми се извини и за прегръдката си с Касим Дал, май ще дойде момента, в който да се извиняваш и за Комедия Нинова, и аверчетата си… Аз обаче не съм Стената на плача.

Защото тях, аверчетата ти, точно „дебилите“ ги избраха, според постановката на оня с пуловерчето. Защото щом 80 процента са дебили от българския народ, като сложим 20-те процента негласували, то 80-те процента ГЕРБ и БСП /огледални, впрочем!/ все дебили са ги избирали и са ги турнали там, в парламента, дето днес, като припикан, се извиняваше твоят приятел!

И твоят „Ивак“ наистина трябва да си смени чипа, както му препоръчваш. От Сорос през БСП до Ротъри клуб – Раднево, е все едно Комедия не на кон, а в жълто ламборджини.

И на финала: ако можеше само да прочетеш във Фейсбук не какъв „страх“ цари, а какви зловещи сталинистки червенобетонни тикви са се юрнали да блокират, докладват и клеймят, защитавайки приятеля ти, първо щеше да се засрамиш и второ – щеше да се прекръстиш каква „кауза“ и на какви гаулайтери защитавате, маскирани като „гражданска квота“. И не на последно място – неистовата ти злостна истерия както по мой адрес, така и по адрес на читателите на АФЕРА, е за психиатър. Коментарите ти – вонящи от злоба, както досега, така и оттук нататък – ще бъдат блокирани.

Писмо на Людмил Георгиев до Веселина Томова:

„Моля те, обади ми се или ми напиши нещо – наистина стават ужасяващи неща! Цялата интернет общност е зомбирана от страх – включително и моя приятел от Поглед Инфо Румен?!…

Знам, че не обичаш моите приятели, но в случая става дума за съвсем други неща – за страха, мила!?…

Ще ти звънна по телефона след малко и се надявам да не ме отсвириш!

Иначе знаеш, може би усещаш, че понеже и двамата сме твърде емоционални, се случи това второ разминаване между нас!?…

Но съм убеден, че някъде дълбоко в себе си знаеш, че в крайна сметка сме съмишленици, а и приятели, надявам се! Още повече, че публично ти се извиних, скъпа моя!…

Просто не мога да повярвам, че един мой коментар по повод „дебилите“ ще предизвика подобен страх?!…

Ако се чуем и възстановим приятелството си, което рано или късно ще се случи, мога да ти го пусна на мейла.

Прегръщам те!“

Следващ имейл на проф. Людмил Георгиев до Веселина Томова с приложена негова дописка:

„Моят приятел проф. Иво Христов бил казал, че 80 процента от хората в България били… дебили?! Ако оставя настрана факта, че в контекста на речта му тази фраза има съвършено различно измерение, ще кажа, че не е прав. Не е прав, защото дебилите са много мили, непосредствени и доброжелателни хора, въпреки психичните си увреждания. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са завистливи, злобни и отричащи всичко и всеки. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са откровено прости и представляват твърде лош човешки материал, по думите на Светиня Му – Мутрагеньо от Банкя. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България разбират от всичко – от футбол, от наука, от политика /особено международната/, от история, от всичко, за каквото се сетите. Не е прав, защото в социалните мрежи е пълно с гениални българи, които незнайно защо не са получили подобаващо световно признание. Не е прав, моят приятел проф. Иво Христов, защото тук, в България, всички „парле ву франсе“, както казва Мутрата от Банкя. Е, може ли при това положение Иво да казва, че 80 процента от хората в България са дебили – ма то и във Франция даже не всички „парле ву франсе“! Не е прав, казвам ви!

Иво, скъпи приятелю, моля те, недей да обиждаш дебилите, сравнявайки ги с тези 80 процента от хората в България! Защото дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха си позволили за трети път да ги управлява Мутрата Бойко Борисов! Защото дебилите, тези откровени хора, не биха позволили Валери Симеонов да им е вицепремиер, а пък някой си Главчев – председател на тяхното Народно събрание! Защото дебилите, тези твърде милозливи хора, по принцип изключват телевизорите, когато видят Цървула Цветан Цветанов да се появи на екрана – просто дебилите изпитват органична непоносимост към този човек! Защото дебилите са хора с достойнство – те, например, никога не биха приели съвет, камо ли да им нарежда, американската държава, тъй като само оградата на къщата на баба им е повече от хиляда години по-стара от САЩ! Защото дебилите, тези чисти хора, драматично се погнусяват, когато Мутрагеньо се целува в уста с онова брюкселско недоразумение Жан-Клод Юнкер – просто им напомня мляскането между Тодор Живков и Леонид Брежнев! Защото, в крайна сметка, дебилите са индивидуалности, всеки със свой собствен смисъл, а не са племе, което не знае на кой свят се намира!

В заключение, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, предлагам да организираме всенародна подписка в защита на дебилите, толкова несправедливо обидени от моя приятел проф. Иво Христов!

Ивак, смени си чипа – тези повече от 80 процента от хората в България не са дебили! За тях още гениалният Христо Ботев беше казал: „А вий, вий сте идиоти!“…

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Искрено ваш дебил: проф. Людмил Георгиев“

afera.bg                      http://afera.bg

Предишна статия

ФЕОДАЛЪТ „ВЕОЛИА“: НАДУТИ СМЕТКИ, МЕНТЕ ТЕХНИКА, КЛИЕНТСКА АНГАРИЯ…

Следваща статия

България може да изчезне под руините на политическото невежество

Други интересни