Пеевски и Цонев мерят търпението на Сотир Цацаров

Автор: Няма коментари Сподели:

Трети път Йордан Цонев и Делян Пеевски предлагат закони. Първият път писаха за офшорките, втория път-за фалита на КТБ и сега щели да пишат за защита на вложителите в същия трезор.

Това припомни в студиото на “Честно казано” по BIT Кольо Парамов. “Напомних на Доган, че тези момчета започват да прегряват обстановката в ДПС и ще му изиграят лоша шега. Пеевски не се появява в парламента, провокирайки българското народно представителство”, допълни финансистът.

Според него, Пеевски и Цонев провокират системата на главния прокурор Сотир Цацаров и искат да видят докъде ще стигне той в разследването за фалита на КТБ. “Това, което Иван Искров направи и фалира една банка, без да предостави кредитните досиета, ще трябва да се обясни. А тези досиета вече физически ги няма и е важно докъще ще стигне в разследването Цацаров”, каза още Парамов.

Той бе категоричен, че активите на КТБ вече са разграбени и сега с готвения закон, Пеевски и Цонев се стремят да не покажат къде точно са отишли парите и собствеността. “Парламентът също се съгласи с противозаконните действия при фалита на банката, депутатите не сравниха действащите 5 банки с български собственици, наеха някаква чужда фирма уж да разследва и потулиха дори този непълен доклад”, смята финансистът.

Според него, загубите от фалита на КТБ са около 9 милиарда лева, обогатиха се една шепа хора и сега Пеевски и Цонев мерят търпението на главния прокурор. “Кражбите в България са толкова големи, че държавата вече се е превърнала в хан и разликите в стандарта на живот в различни групи от населението е огромна. Затова вече е дошъл ред за голяма конфискационна схема, трябва да се приложи закона на ЕС и всичко ще си дойде на мястото. Когато документите, предадени в САЩ, се върнат и се види какво точно е станало, някъде около началото на февруари ще има такива събития”, прогнозира Парамов.

Той заяви ,че КОНПИ в момента не са в състояние да направят това, тъй като само харчат пари за адвокатски къщи.

https://frognews.bg/novini/koljo-paramov-peevski-tsonev-meriat-tarpenieto-sotir-tsatsarov.html

Предишна статия

Домусчиев дава високи заплати само на чужденци!

Следваща статия

Крестный отец 1901 – 1980

Други интересни